Baby & kind

Alles over liniment babydoekjes

Gepubliceerd op 11 April 2022

babydoekjes bebio

Babydoekjes zijn een must geworden voor elk gezin met ten minste één kind. De tere huid van een pasgeborene heeft de beste verzorging en ingrediënten nodig, dus het is essentieel om de gezondste en meest geschikte doekjes voor jouw baby te kiezen. Wij leggen je alles uit wat je moet weten over billendoekjes: waarvoor ze worden gebruikt, wat hun eigenschappen zijn en hoe je ze moet gebruiken.

Wat is liniment?

Liniment, ook liniment oleo-calcaire genoemd, is een romige, vaak gelige lotion voor de verzorging van babybilletjes die dikwijls geïrriteerd zijn door luiers of door zure urine die huiduitslag veroorzaakt. Maar het is niet het enige... aangebracht op een wattenschijfje of een washandje, kan dit smeersel ook worden gebruikt om vuil van het lichaam van jouw mini te verwijderen, brandwonden te helpen genezen, eczeem te kalmeren, melkkorstjes van de hoofdhuid van jouw babytje te verwijderen en zelfs als make-up remover dienst doen.

Liniment babybillenverzorging - Bebio

Een doekje met meerdere voordelen

Net als liniment in een flesje kan je deze doekjes met olijfolie en kalkwater gebruiken wanneer het tijd is om de luier van je baby te verschonen, de billetjes van je baby schoon te maken, je gezicht te wassen of je make-up te verwijderen.

Reinigt, voedt en beschermt de huid

Kalkwater reguleert de natuurlijke pH-waarde van de kwetsbare huid en voorkomt irritatie als gevolg van de zuurtegraad. Olijfolie voedt, verzacht en beschermt de huid. Ze zijn zeer praktisch om in alle omstandigheden te gebruiken, overal mee naar toe te nemen en zijn geschikt voor het hele gezin!

Ze ruiken fris en discreet, voelen zacht en aangenaam aan, en bovendien behouden babybilletjes hun beroemde perzikhuideffect zonder irritatie of roodheid dankzij de vette beschermlaag die ze beschermt.


Baby en kind

Waarom kiezen voor Bebio billendoekjes?

  • Biologisch en veganistisch
    Ze zijn gecertificeerd COSMOS ORGANIC door Ecocert Greenlife volgens de COSMOS-norm. De stof is gemaakt van 100% biologisch katoen. Zij bevatten geen ingrediënten van dierlijke oorsprong.
  •  Dermatologisch getest
    De samenstelling van deze doekjes is ideaal voor de ultragevoelige huid, zonder risico op reacties.
  • 100% biologisch afbreekbaar
    BEBIO doekjes zijn de eerste wegwerpdoekjes ontworpen in België en vervaardigd in Italië. Ze zijn gemaakt van plantaardige viscosevezels en zijn dus 100% biologisch afbreekbaar.
  • 100% recycleerbare verpakking
  • Een Belgisch merk
    BEBIO is een Belgisch merk dat natuurlijke verzorgingsproducten voor baby's aanbiedt. Het is ook een dynamisch team en geëngageerde ouders die bezorgd zijn om het welzijn van hun kinderen.
  • 99,4% van de totale ingrediënten zijn van natuurlijke oorsprong
    De samenstelling van dit pakje doekjes, dat hoofdzakelijk bestaat uit olijfolie, kalkwater en biologisch kamillewater, is zeer interessant voor het behoud van de gezondheid van onze kinderen en van onze dierbare planeet.
  • Echt actieve principes
    Biologische olijfolie voedt en verzacht, terwijl organisch kamillewater verzacht en verfrist.
  • Zonder dubieuze ingrediënten
    Hun formule is gegarandeerd vrij van PEG, parabenen, fenoxyethanol, formaldehyde, alcohol en GGO's, om maar een paar van de meer bekende dubieuze ingrediënten te noemen.

Ecologische babydoekje liniment - Bebio

Ecologische babydoekjes liniment - Bebio

Hoe gebruik je ze?


Vanaf de geboorte tot ver na de luiertijd, kunnen billendoekjes dagelijks worden gebruikt om de tere babyhuid te reinigen en te beschermen, maar ook om make-up te verwijderen, een warm gezicht af te koelen, kleine ongelukjes op te ruimen: alles is mogelijk met babydoekjes!

Met BEBIO zullen ouders die het beste voor de gezondheid van hun kinderen eisen, opgelucht zijn dat ze een product kunnen gebruiken dat doeltreffend is, met minimalistische en milieuvriendelijke ingrediënten.

Tot binnekort!

Julie

Bebio verzorgingsproducten

Ga terug

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt