Beauty & verzorging

Bied welzijn aan uw moeder met CÎME!

Gepubliceerd op 29 April 2024


Ter gelegenheid van Moederdag heeft CÎME een speciaal Gua Sha verzorgingspakket gelanceerd, dat uw moeder een complete ervaring van welzijn en vernieuwing biedt. Laten we samen de voordelen ontdekken van deze nieuwe toevoeging van CÎME.



Het essentiële cadeau voor moeders die om hun welzijn geven


Met Moederdag in aantocht bent u op zoek naar het perfecte cadeau om de belangrijkste vrouw in uw leven te verwennen? Het self-care face massage set van CÎME is het perfecte antwoord. Deze ethische en milieuvriendelijke beautybox brengt glans en sereniteit aan uw moeder, dankzij de twee kernproducten: het Wild Rose Serum en de Gua Sha steen van rozenkwarts. Samen vormen ze een effectieve verzorgingsroutine die schoonheid en ontspanning combineert voor een holistisch welzijn.


cime set



Een natuurlijke glans met het Wild Rose Serum


Het Wild Rose Serum is het hart van deze set. Deze hoogwaardige formulering is ontworpen voor degenen die op zoek zijn naar een stralende en gezonde huid. Een mix van rozenolie, wilde rozenolie, extracten van duindoornbessen en abrikozenpitten stimuleert de regeneratie van huidcellen, verbetert de elasticiteit van de huid en vermindert rimpels en roodheid. De vitamines en essentiële vetzuren in dit serum voeden de huid diepgaand, waardoor deze glad en vernieuwd wordt. Het is een ideale oplossing voor alle moeders, of ze nu houden van natuurlijke verzorging of een eenvoudige en effectieve schoonheidsroutine zoeken.



Ultieme ontspanning met de Gua Sha steen van rozenkwarts


De Gua Sha steen van rozenkwarts complementeert perfect het serum, en biedt een ontspannende gezichtsverzorgingservaring geïnspireerd door de Chinese traditie. De rozenkwarts symboliseert eigenliefde en brengt zachtheid en harmonie aan de huid. De Gua Sha verbetert de bloedsomloop en lymfestroom, vermindert wallen en donkere kringen, en verlicht spanning in het gezicht en de nek. Deze moderne en holistische praktijk is ideaal voor moeders die willen ontspannen na een drukke dag.


cime set



Het ethische en verantwoordelijke schoonheidsduo


Dit ultra-effectieve verzorgingsduo is ook een ethische en verantwoordelijke keuze. De producten zijn gemaakt van natuurlijke en biologische ingrediënten, gecertificeerd door Ecocert Greenlife. Bovendien belooft CÎME een deel van de opbrengst te schenken aan een herbebossingsproject in de Nepalese Himalaya, wat bijdraagt aan bewust consumeren. Geef uw moeder een kwaliteitsvolle beautybox, terwijl u een ecologische zaak steunt, zonder parabenen, synthetische parfums of dierproeven.


cime set



Een vereenvoudigde en stijlvolle schoonheidsroutine


Het self-care face massage set van CÎME biedt een eenvoudige routine om Gua Sha te integreren in uw schoonheidsroutine:


1 | Reinig en versterk uw huid met de CÎME olie en lotion.

2 | Breng een paar druppels van het Wild Rose Serum aan op uw gezicht en hals.

3 | Gebruik de Gua Sha steen volgens de instructies in de doos.

4 | Herhaal elke beweging 5 tot 10 keer, van onder naar boven, voor een diepe massage.

5 | Geniet uiteindelijk van uw stralende huid!


Deze routine, 2 tot 3 keer per week, zorgt voor een stralende en vernieuwde huid, terwijl het een wellnessmoment biedt dat voor alle moeders toegankelijk is.





Het self-care face massage set van CÎME is een uitnodiging tot welzijn en ontspanning voor alle moeders. Door hoogwaardige producten, een ethische aanpak en een complete ontspanningservaring te combineren, transformeert het de schoonheidsroutine in een kalmerend en regenererend moment. Geef uw moeder het geschenk van welzijn van binnen en van buiten, terwijl u een ecologische zaak steunt :-)



CÎME >

Ga terug

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt