Baby & kind

Bobux: welk schoentje kies jij deze zomer voor jouw kleintje?

Gepubliceerd op 21 June 2022

We willen het beste voor de voetjes van onze mini mensjes, en Bobux is het daar helemaal mee eens. Marktleider in schoenen voor baby's en kinderen sinds 1991, bieden ze jouw kroost het beste voor een goede start. Wij presenteren 4 categorieën kinderschoenen waaronder sandalen, lichte schoenen, sportschoenen en nog veel meer... in de trendkleuren van deze zomer. Girls of boys: er is voor elk wat wils!

Scamp schoentjes Xplorer - Bobux

De juiste schoen voor elke leeftijd


Xplorer

Voor kinderen die nog niet stabiel op hun beentjes staan en die het alleen staan of lopen nog niet helemaal onder de knie hebben, is het Xplorer-model de perfecte keuze. Jouw kleintje zal snel een vaardige wandelaar worden dankzij de soepelheid, lichtheid en duurzaamheid van dit model.

Ideaal voor kleine kapoentjes van 9 maanden tot 2 jaar.

Xplorer babysneakers - Bobux

Step-up


Je kleine rakker begint nu te staan en te lopen zonder hulp, dus het Step-up model zal hem of haar helpen zich veilig verder te ontwikkelen. De ideale schoen om te leren lopen in de beste omstandigheden.

Ideaal van 9 maanden tot 2 jaar.

Play knit schoentjes - Bobux

I-walk


De I-Walk is ontworpen voor kinderen die met een zelfverzekerde pas lopen. Dan willen ze rennen en springen. Dit soort activiteit vereist een andere benadering van het ontwerp en dit model is speciaal voor deze fase ontworpen.

Ideaal voor kids van 2 jaar tot 4 jaar.

Sandaaltjes I-walk - Bobux

KID+

Rennen, springen, klimmen, vallen.. opstaan en weer doorgaan om vrienden in te halen. Voor actieve kiddo's die hun grenzen willen verleggen, begeleidt het Kid+ model hen de hele weg door hun voetontwikkeling op natuurlijke wijze te ondersteunen. Tennisschoenen, sandalen en enkellaarsjes met een ultralichte en soepele zool.

Ideaal voor de leeftijd van 4 tot 8 jaar.

Sandalen Kid+ -Bobux

En voor babytjes die nog niet kunnen lopen, zijn de Soft Sole babyslofjes perfect om hun tere voetjes te beschermen dankzij het materiaal dat aanvoelt als een tweede huid.

Babyslofjes - Bobux

Ieder Bobux schoentje is met het juiste vakmanschap gemaakt voor de gezondheid van de voetjes van jouw dierbare schat Bovendien komen ze in een leuk design dat zowel ouders als kinderen in alle seizoenen aanspreekt! Enjoy this summer with Bobux at your feet!

Ga terug

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt