Baby & kind

Bobux Xplorer: babyschoentjes voor die onvergetelijke eerste stapjes

Gepubliceerd op 2 October 2024

Ouders, het moment dat je kleintje zich optrekt en zijn eerste stapjes zet, is magisch. Maar laten we eerlijk zijn: ze botsen tegen alles en iedereen op. De Bobux Xplorer is hier om dat avontuur een stukje soepeler te maken. Licht, flexibel en robuust – deze oefenschoentjes zijn perfect voor kleine kruipkampioenen die op het punt staan om te gaan lopen.


bobux xplorer

Klaar voor kruipen, klimmen en… botsen

De Bobux Xplorer is ontworpen voor kinderen die nog niet helemaal zelf kunnen staan, maar zich vastklampen aan meubels, muren (of je been) om de wereld vanuit een nieuw perspectief te bekijken. Deze oefenschoentjes geven de juiste ondersteuning, zonder hun voeten te beperken. Of ze nu kruipen, wankelen of op het punt staan om die eerste échte stappen te zetten, de Bobux Xplorer is er om hun groeiende voetjes te ondersteunen.

  • Superflexibel, net zoals jij als ouder: Deze schoenen bewegen mee met de stappen van je kind. Of dat nu kruipen of wankelen is, de Bobux Xplorer biedt altijd comfort en bescherming. Flexibiliteit is namelijk de sleutel in de vroege voetontwikkeling.
  • Lichtgewicht en comfortabel: De EVA-zool zorgt voor maximale bewegingsvrijheid, alsof je kind op blote voeten loopt, maar dan zonder die vervelende steentjes in de tuin. En ja, die verstevigde neus beschermt die kleine tenen bij elke botsing.

Wat maakt de Bobux Xplorer uniek?

De Xplorer onderscheidt zich niet alleen door zijn flexibiliteit en comfort, maar ook door de zorg die in elk detail is gestoken, in nauwe samenwerking met experts:

  • Goedgekeurd door podologen: Elk zoolsysteem van Bobux is ontworpen in overleg met podologen en voldoet aan strenge normen voor gezonde voeten. De zorgvuldig geselecteerde materialen worden wereldwijd aanbevolen door voetexperts vanwege hun ademende eigenschappen en bewegingsvrijheid.
  • REACH-getest: De Bobux Xplorer voldoet aan de strengste Europese REACH-normen, wat betekent dat ze vrij zijn van schadelijke stoffen. Dit beschermt niet alleen de gezondheid van je kind, maar ook het milieu tegen de effecten van chemische stoffen.
  • Ontworpen in Nieuw-Zeeland: Elk paar Bobux-schoenen wordt met zorg ontworpen in Nieuw-Zeeland, in samenwerking met hun productiepartners in Indonesië en Vietnam. Hierdoor wordt de hoogste kwaliteit gewaarborgd, zodat de oefenschoentjes de uitdagingen van een opgroeiende peuter aankunnen.



bobux xplorer

Beschikbaar in vrolijke kleuren

We weten dat ouders vaak willen dat hun mini-me er net zo stijlvol uitziet als ze zelf hopen te zijn. Daarom komt de Bobux Xplorer in een breed scala aan kleuren – van klassiek Navy tot het speelse Rose Gold. Wat de smaak ook is, de Bobux Xplorer zorgt ervoor dat je kleintje er top uitziet terwijl ze de wereld veroveren.

Waarom kiezen voor de Bobux Xplorer?

  • Voelt als blote voeten, maar dan zonder de steentjes in de tuin: Flexibel, ademend en beschermend. De zool is zo ontworpen dat je kind zich kan bewegen alsof ze geen schoenen dragen, maar zonder de constante dreiging van die ene vervelende steentje onder hun voet.
  • Geen drama meer bij het aantrekken: Je kunt de Bobux Xplorer zonder huilbuien en strijd aantrekken. Eerlijk waar, we hebben het geprobeerd op zelfs de meest wiebelige kids.
  • Langdurig en niet-kapot-te-krijgen: We weten dat je kind een natuurlijke neiging heeft om spullen binnen 10 minuten te vernietigen. De Bobux Xplorer heeft een duurzame, robuuste constructie die zelfs het zwaarste kleuterleven aankan.





bobux xplorer

 


Dus, als je op zoek bent naar oefenschoentjes die niet alleen praktisch zijn, maar ook een beetje 'edge' hebben – en vooral een hoop plezier brengen – dan is de Bobux Xplorer de perfecte keuze. Laat die kleine voetjes stappen zetten in stijl, want de wereld is klaar om veroverd te worden... Eén stap tegelijk!


Ga terug

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt