Beauty & verzorging

Boost je glow: reinigen en exfoliëren to the rescue

Gepubliceerd op 4 September 2024

Ja, deze verdient net zoveel liefde als je nieuwste favoriete playlist. Want eerlijk is eerlijk, een stralende huid verschijnt niet zomaar uit het niets! Dat verdien je, met slechts twee simpele stappen: reinigen en exfoliëren. Klaar om je beautyroutine naar het volgende level te brengen? Let’s do this!

Reiniging: de basis van alles

Stel je voor: je hebt een lange dag gehad, komt eindelijk thuis en de verleiding is groot om je make-up gewoon te laten zitten. Grote fout, vriendin!
Het overslaan van deze stap is net zo erg als een pizza zonder kaas. (Echt, dat wil niemand, toch?)

Waarom dit mega belangrijk is:
  • Bye bye onzuiverheden: Je huid regenereert ’s nachts, maar alleen als ze kan ademen. Laat je make-up zitten, dan zit je poriën lekker verstopt en krijg je een one-way ticket naar puistjes-ville. No thanks!

  • Maximale hydratatie: Make-up kan best uitdrogen, dus door te reinigen laat je je huid weer ademen en zich herstellen. Bonus tip: na het reinigen een likje hydraterende crème en je huid is weer zo zacht als een fluffy wolkje.

  • Ciao vroegtijdige rimpels: Make-up laten zitten is net als je rimpels uitnodigen voor een logeerpartij. En laten we eerlijk zijn, een natuurlijke glow is veel leuker dan voortijdige kraaienpootjes.

  • Wimpers on point: Mascara is top, maar je wimpers hebben ook rust nodig! Slaap ermee en je riskeert dat ze afbreken. Een goede reiniging zorgt ervoor dat je wimpers lang en vol blijven. Jij blij, je wimpers blij!

wash wash cousin

Onze favoriet:

Voor de perfecte reiniging, check de vaste reiniger van Wash Wash Cousin. Dit wonder in een blokje is een ware traktatie voor je huid. Verrijkt met sheaboter en jojobaolie, verwijdert hij make-up zonder dat je huid uitdroogt.

Geen trekkerige huid meer, alleen een schoon, zacht en gehydrateerd gezicht. Een reinigingsritueel waar je van gaat houden, en je huid ook!

Vaste reiniger - Wash Wash Cousin

Exfoliëren: de echte game changer

Nu je huid weer fris en schoon is, is het tijd voor de volgende stap: exfoliëren. Het geheim van een babyzachte huid? Exfoliëren! We ruimen dode huidcellen op en zorgen voor een superzachte, stralende huid.

Voordelen van exfoliëren:
  • Gladde, stralende huid: Exfoliëren is als een polijstbeurt voor je huid. Het maakt je huid glad, zacht en laat die doffe uitstraling verdwijnen. Ready for that glow!

  • Turbo boost voor je verzorging: Na exfoliëren kan je huid je verzorgingsproducten veel beter opnemen. Serum, crème, olie... Alles werkt beter en sneller. Magie, toch?

  • Weg met littekens en ingegroeide haartjes: Exfoliëren helpt om littekens te verminderen en voorkomt ingegroeide haartjes. Want wie wil er nu gedoe met kleine oneffenheden?

  • Egaal bruin kleurtje: Om die gevreesde vlekken-look tijdens het zonnen te voorkomen, is exfoliëren je beste vriend. Het zorgt voor een egale teint, zodat je bruine kleurtje flawless is.

Wash wash cousin

Must-have alert:

Voor je lichaam zijn we helemaal fan van de vaste exfoliërende zeep van Wash Wash Cousin, verrijkt met sheaboter en maanzaad. Deze natuurlijke scrub laat je huid zacht en vernieuwd aanvoelen. Voor je gezicht? Ga voor een vaste fruitzuur peeling!

Deze behandeling vernieuwt je huid op een milde manier, voor een stralende, egale teint. Weg met die oneffenheden, hallo frisse huid! Met deze producten is je beautyroutine helemaal on point.

Vaste exfoliërende zeep - Wash Wash Cousin

Reiniging, exfoliëren, en je bent klaar!

Jouw huid is klaar om te stralen. Deze twee simpele maar effectieve stappen tillen je beautyroutine naar een hoger niveau en geven je glow een boost. Wie wil nou geen huid die gewoonweg knalt? Met deze tips is het een done deal. Verwen jezelf, en laat je huid de rest doen. Je gaat ervan houden, gegarandeerd!

Ga terug

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt