Baby & kind

Borstvoedingsweek: in de kijker bij het Franse merk Carriwell

Gepubliceerd op 18 October 2023

De borstvoedingsweek is het ideale moment om producten die deze kostbare momenten tussen moeder en baby vergemakkelijken, in de kijker te zetten. Onder de merken die opvallen, neemt Carriwell een belangrijke positie in als partner voor moeders. Laten we samen dit innovatieve Franse merk ontdekken en waarom het zo'n natuurlijke plek heeft op Sebio.



Carriwell: een merk ontstaan uit passie voor het welzijn van moeders


Het verhaal van Carriwell is geworteld in het streven om vrouwen tijdens hun zwangerschap te begrijpen en te ondersteunen. Vanaf het begin heeft het merk producten ontwikkeld die voldoen aan de veranderende behoeften van aanstaande en jonge moeders, met welzijn en comfort als centrale focus.


zwangerschapsbeha carriwell



De expertise van de Carriwell borstvoedingsbeha


De borstvoedingsbeha van Carriwell is een perfect voorbeeld van de innovatie en aandacht voor detail van het merk. Dankzij het aangepaste ontwerp maakt de borstvoedingsbeha van Carriwell borstvoeding gemakkelijker en biedt het ook optimale ondersteuning terwijl het noodzakelijke comfort voor deze intieme momenten wordt gegarandeerd.



Essentiële accessoires voor comfortabel borstvoeden: riemen, gordels...


Carriwell gaat verder dan alleen beha's. De zwangerschapsriem en de postnatale riem van Carriwell zijn voorbeelden van producten die het veranderende lichaam van de vrouw effectief ondersteunen. De buikband en de postnatale band helpen daarentegen om een harmonieuze figuur terug te krijgen terwijl ze liefdevolle ondersteuning bieden.


ondersteunende gordel carriwell



Waarom Carriwell zijn plaats verdient op Sebio ;-)


Sebio heeft altijd merken bevoorrecht die zijn waarden van ethiek, kwaliteit en welzijn delen. Carriwell belichaamt deze filosofie perfect. Elk product, of het nu gaat om de Carriwell borstvoedingsbeha of de Carriwell ondersteunende riem, is ontworpen om elke moeder het beste te bieden.


zwangerschapsbeha carriwell

Ontdek het volledige Franse merk



Borstvoeding met Carriwell: een verheven ervaring


De borstvoedingsweek is het ideale moment om te benadrukken hoe belangrijk kwaliteitsuitrusting is. Met Carriwell is elke moeder verzekerd van serene en comfortabele borstvoedingsmomenten, terwijl ze ondersteuning krijgt die is aangepast aan elke fase van haar moederschap. Sebio is trots om samen te werken met een merk dat zo toegewijd en zorgzaam is voor het moederlijk welzijn.


top d'allaitement carriwell



Sebio, als platform gewijd aan het bevorderen van welzijn en kwaliteit, is trots om zich te associëren met Carriwell. Door producten te promoten die echt voldoen aan de behoeften van moeders, zorgt Sebio ervoor dat elke vrouw toegang heeft tot hulpmiddelen die haar borstvoedingsreis verrijken. Uiteindelijk gaat het niet alleen om de producten, maar ook om het respecteren en vieren van deze heilige fase van het moederschap. Samen zetten Carriwell en Sebio zich in om elk borstvoedingsmoment zo zacht, natuurlijk en kalm mogelijk te maken.


banner call to action

Ga terug

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt