Beauty & verzorging

De voordelen van aloë vera gel voor het lichaam

Gepubliceerd op 11 June 2022

Aloë vera, een plant met heel wat weldaden, is bij iedereen bekend en is een van de essentiële producten om in huis te hebben. Het wordt steeds meer gebruikt in de fytotherapie en cosmetica en is veilig voor de slijmvliezen, en biedt vele voordelen voor het hele lichaam. Ontdek waarom en hoe je het met een gerust hart kunt gebruiken.

Aloë vera

Witte thee Aloë Vera - Yogi Tea

Wat is aloë vera?

Aloë vera zit in de langwerpige bladeren van de aloë vera plant en is een lichtgroene tot transparante gel. Het bevat tannines, en is rijk aan 12 vitamines (A, B, C, E), 20 mineralen en 18 aminozuren, enzymen en polysacchariden (natuurlijke koolhydraten). Het staat bekend om zijn vochtinbrengende, helende en verzachtende eigenschappen.

aloë vera

Bamboe pleisters met Aloë Vera - Patch

Hoe gebruik je aloë vera gel?

Aloë vera gel kan plaatselijk worden gebruikt, puur of in combinatie met andere ingrediënten, op de huid van het gezicht, lichaam, haar ... Het verzacht zonnebrand, acne, herpes, droge en geïrriteerde huid, eczeem, psoriasis, roodheid, brandwonden (zelfs ernstige), het hydrateert droog haar ...

aloë vera

After sun Lotion Aloë vera - Lavera

Het zit in veel cosmetica- en hygiëneproducten, maar ook in huishoudelijke schoonmaakmiddelen.

Shampoo, douchegel, tandpasta, haarproducten, make-up, aftersunmelk, afwaszeep, scrubs, vochtinbrengende crèmes, vaste zepen, matrassen, pleisters, doekjes, sponzen, allemaal goede redenen om dagelijks aloë vera te gebruiken.

aloë vera

Tandpasta Aloë vera -Urtekram

Mooi haar met aloë vera

Omdat aloë vera van nature vochtinbrengend is, is het de perfecte bondgenoot voor alle haartypes. De specialiteit is droog, verzwakt haar en beschadigde hoofdhuid. Het heeft de bijzondere eigenschap talg te reguleren, de haarvezel te verzachten, tonus te geven en te doen glanzen. Jeukende en geïrriteerde hoofdhuid wordt gekalmeerd en gezuiverd.

Als masker, shampoo of eenvoudige lotion, alle toepassingen zijn ideaal voor de verzorging van jouw haar.

reismatras aloë vera - Kadolis

Wist je dat?

De ongelooflijke aloë plant heeft het vermogen om chemicaliën uit de lucht te absorberen. Dankzij zijn gulle uitlopers (bladeren van de aloëplant) zal de vetplant jouw interieur verfraaien en de atmosfeer zuiveren.

aloë vera

Ga terug

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt