Anders consumeren

De wishlist van Emilie, mama van Lisandre, 17 maanden

Gepubliceerd op 12 December 2022


Hallo! Mijn naam is Emilie, ik ben website manager bij Sebio en mama van een klein meisje, Lisandre, dat deze week 17 maanden oud wordt. Hugues, haar vader, werkt ook bij Sebio: hij is verantwoordelijk voor de receptie (met andere woorden: voor de voorraden). Ik kan het net zo goed meteen zeggen: bij ons thuis zijn de feesten 100% Sebio!

Natuurlijk vertrouw ik erop dat de Kerstman de leukste cadeautjes voor ons drieën uitkiest, maar hier is mijn verlanglijstje, voor het geval hij een beetje inspiratie nodig heeft...

Voor Lisandre

BADSPEELTJE kabba - OPPI

Ik ben helemaal zot van de de Flot badspeeltjes van OPPI. Ze hebben alles wat je maar wilt en ze zijn zo mooi. Mijn dochter, zoals veel kinderen van haar leeftijd, is echt verliefd op badjestijd en weigert eruit te komen tot haar huid helemaal gerimpeld is. Ik weet zeker dat dit cadeau een hit zal zijn!

Badspeeltje tako - oppi


Ik koos voor het Kaba nijlpaard, omdat het kleine massageballetjes onder zijn poten heeft, en Tako de octopus, die schuim maakt als je erop blaast... Fun gegarandeerd!

Bilibo rood - Moluk

Ik ben erg geïntrigeerd door dit open end speelgoed  waar ik alleen maar goede dingen over hoor. De goed doordachte vorm maakt een oneindig aantal manieren om te spelen mogelijk, die elke dag opnieuw worden herontdekt. Ik denk dat Lisandre nog een beetje jong is om ervan te genieten, want het is bedoeld voor kinderen vanaf 2 jaar, en met 17 maanden is ze waarschijnlijk nog een beetje te klein, maar de tijd gaat snel en ik weet zeker dat ze binnekort zal ontdekken hoe ze het moet gebruiken. Ik wens haar vele uren plezier met het ontwikkelen van haar verbeelding.

Baldur vest met kap - Liewood

Iets minder leuk voor haar (hoewel...), maar heel warm en stijlvol, koos ik voor dit Liewood vest in biologisch katoen. Ik hou van stippen en mijn kleine blonde zal zo schattig zijn in deze mooie diepblauwe hoodie.

Voor Hugues

Zero Waste Scheren - Lamazuna

Laten we eerlijk zijn: Hugues is niet iemand die alle zou geven voor een gezichtsbehandeling. Maar ik weet dat hij net zo gevoelig is voor ecologie als voor mooie objecten. Dus ik weet zeker dat ik de het ideale cadeau voor hem heb uitgekozen met deze zero-waste scheerset van Lamazuna. Geen grammetje plastic, maar een echt elegant "ouderwets" scheermes dat hij graag in de badkamer zal laten liggen! :-)

Voor mezelf :-)

Brooddoos - Pebbly


"Ik voeg aan mijn verlanglijstje een cadeau toe dat ik al heel lang wil kopen: de mooie Pebbly brooddoos. Om mijn passie voor zelfgebakken brood te combineren met mijn obsessie voor metalen blikken (oud of functioneel, ik heb er thuis veel).

Hopelijk heeft mijn wishlist je op goede ideeën gebracht!

Fijne feestdagen voor iedereen.

Ga terug

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt