Anders consumeren

E-commerce en duurzaamheid, hoe eFarmz en Sebio jou dagelijks begeleiden

Gepubliceerd op 16 October 2023

Voor een duurzamere levensstijl, ontdek hoe e-commerce rijmt met gezonde, lokale en milieuvriendelijke producten dankzij eFarmz.be en Sebio.be.

Vandaag, meer dan ooit, zijn we ons bewust van het belang van weloverwogen keuzes om onze planeet en ons welzijn te behouden. Toch kan het moderne leven soms het zoeken naar gezonde, lokale en milieuvriendelijke producten bemoeilijken. Hier komt de magie van e-commerce om de hoek kijken, en specifiek de websites eFarmz.be en Sebio.be!

Aan het einde van 2023 verheugt het hele Sebio-team zich om samen te werken met het eFarmz-team* om u dagelijks te begeleiden naar een meer milieuvriendelijke levensstijl, dankzij de complementariteit van onze aanbiedingen: biologische en lokale maaltijdboxen en dagelijkse producten voor het hele gezin.

Ik ontdek eFarmz

* Plaats uw eerste bestelling bij eFarmz voor € 45 en ontvang € 15 als cadeau met de promotiecode SEBIO15

efarmz.be et sebio.be

E-commerce: de uitdaging van duurzaamheid in het dagelijks leven

In onze respectievelijke e-commerce inspanningen, bij Sebio en eFarmz, streven we naar respect voor zowel onze klanten, het milieu, onze collega's en onze leveranciers.

Tussen werk, familie en talloze verplichtingen is het vaak moeilijk om de tijd te nemen om lokale, biologische en milieuvriendelijke producten te zoeken. Hier komt e-commerce in beeld, omdat het u de mogelijkheid biedt om verstandige keuzes te maken zonder uw huis te verlaten! Bij Sebio en eFarmz is ons doel om het milieu en de mens weer centraal te stellen in de consumptie, daarom kiezen we zorgvuldig elk nieuw product en leverancier uit.

eFarmz.be: Verse producten binnen handbereik

eFarmz.be is een online platform dat lokale lokale producenten verbindt met consumenten die belang hechten aan de kwaliteit van hun voeding. Ze bevorderen dus de korte keten maar ook verantwoorde productie.

Bij eFarmz kunt u verse, seizoensgebonden en lokale producten bestellen, direct vanaf uw computer of smartphone. De groenten en fruit worden met liefde en respect voor het milieu geteeld, wat het een ideale optie maakt voor gezinnen die gezonde en verantwoorde voeding willen bevorderen. U kunt ook maaltijdboxen vinden die uw leven gemakkelijker maken en u recepten aanbieden boordevol smaak en gezonde producten. Een favoriet van ons team is

Door voor eFarmz te kiezen, kiest u voor kwaliteit en duurzaamheid en ondersteunt u meer dan 200 kleine lokale producenten die eerlijk worden betaald voor hun werk.

eFarmz.be et sebio.be

Sebio.be: De wereld van duurzaamheid binnen handbereik

Aan de kant van Sebio verbinden we ons ertoe om duurzame en Belgische alternatieven te bieden voor elke behoefte, terwijl we letten op transparantie en kwaliteit van producten. Op sebio.be stellen we respect centraal in onze overwegingen. Respect voor onze collega's, maar ook voor de planeet. Biologisch, veganistisch, zero waste, gezond, innovatief, lokaal, ethisch... We wegen elke aankoopbeslissing af om ervoor te zorgen dat de producten in ons assortiment voldoen aan de specifieke verwachtingen van elk van onze klanten, met het besef dat de criteria van de een niet noodzakelijkerwijs die van de ander zijn. We hechten er bijvoorbeeld belang aan om Belgische en Franse merken en fabrikanten te benadrukken, om al deze rijke knowhow dicht bij ons te waarderen.

Sebio.be verbindt zich ertoe duurzame alternatieven te bieden voor elke behoefte, met aandacht voor transparantie en kwaliteit van producten.

Bébé et enfants sur Sebio.be

Complementariteit van eFarmz.be en Sebio.be voor een duurzame levensstijl

U hebt begrepen dat de kracht van de samenwerking tussen eFarmz en Sebio ligt in onze complementariteit! U kunt nu uw verse en lokale producten bestellen bij eFarmz.be en tegelijkertijd toegang krijgen tot een uitgebreid assortiment duurzame producten op Sebio.be. Dit betekent dat uw zoektocht naar een duurzamere levensstijl wordt vergemakkelijkt en u een complete online winkelervaring krijgt die gericht is op duurzaamheid!

Samen tekenen we een groenere, gezondere en duurzamere toekomst.

Florine van Sebio

Ga terug

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt