Duurzaam spelen

Griezelig grimeren kan je leren!

Gepubliceerd op 20 October 2020

BOE! Het is weer bijna Halloween! Tijd om er samen op los te griezelen en elkaar om te toveren tot zombies, heksen, tovenaars en pompoenen. Ken je de natuurlijk grime kits van Namaki al? Dit Franse merkje maakt ludieke kant-en-klare sets in de thema's: Horror Show, Devil & Vampire, Pumpkin & Skull en zoveel meer! Altijd met het grootste respect voor mens en milieu en eenvoudig in gebruik. 

Zacht voor de kinderhuid & de planeet

Geen fan van maquilleren omdat je schrik hebt dat er ongezonde ingrediënten in de verf zitten? No worries! De natuurlijke Namaki-sets bevatten kleurtjes op waterbasis en de ingrediënten zijn biologisch gecertificeerd. De hypoallergene formule zorgt ervoor dat je kleintje geen allergische reacties krijgt tijdens of na het grimeren. Je kan de schmink ook eenvoudig verwijderen achteraf met water en zeep. Ideaal dus voor de delicate kinderhuid! Naast zacht voor de huid zijn deze sets ook zacht voor het milieu. Elke set is namelijk compact verpakt in 100% recycleerbaar karton.  

 

 

Trick or treat!

Bij de biologisch gecertificeerde schminksets van 3 kleuren zitten altijd twee toegankelijke voorbeelden die je kan namaken. In de uitgebreidere sets van 8 kleuren zit een instructieboekje met acht Namaki-creaties in een thema naar keuze. Zo kan iedereen makkelijk van thuis uit betoverende Halloween looks recreëren! 

Shop de griezelige grime kits van Namaki

Ga terug

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Ondersteuning en transparantie

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt