Beauty & verzorging

Ken je deze Belgische beautymerken al?

Gepubliceerd op 31 August 2021

Omdat we fan zijn van milieubewust, natuurlijk en lokaal shoppen, zetten we graag enkele beauty- en skincaremerken van eigen bodem voor jou in de kijker. Verwen jezelf met fijne vegan, cruelty free en/of zero waste verzorgingsproducten die lief zijn voor jouw huid én de planeet.

Bobone

Dit nostalgisch merkje, gebaseerd op het Franse woord voor oma, werd opgericht door Charlotte Renard in 2016. De pure zeep, scrubs, crèmes, serums en andere Bobone-producten worden met de hand gemaakt in België en bevatten plantaardige en biologische ingrediënten.

 

Shop Bobone

CÎME

Voor de natuurlijke huidverzorging van het Belgische merk CÎME zal je vallen als een blok! De reeks producten van CÎME bevatten gecertificeerd biologische ingrediënten, zijn geschikt voor de gevoelige huid en zijn dierproefvrij. Daarbovenop gebruiken ze in hun formules krachtige extracten en oliën uit de Himalaya en steun je met het kopen van hun huidverzorging het prachtige ‘Little Doctors’- project van Nepal Trust.

 

Shop CÎME

Indigène

Indigène dat is handgemaakte cosmetica die een minimale impact heeft op het milieu. De deodorant, zeep en gezichtsverzorging bevat gecertificeerd biologische ingrediënten. Made in Brussels dus 100% beauty van eigen bodem.

 

Shop Indigène

Vita Verde

Wat je zelf doet, doe je meestal beter! Daarom lanceerde Vita Verde onlangs een nieuwe reeks pure DIY-ingrediënten waarmee je zelf verzorgingsproducten kan maken die helemaal bij jou passen. Vita Verde is een Belgisch merk met 3 fijne eco-productreeksen: Do It Yourself, zero waste en natural cosmetics waarmee je badkamerrituelen in een handomdraai ecologisch maakt.

 

Shop Vita Verde

Habeebee

De Belgische zeepmakerij HABEEBEE tovert 100% ecologische bijenwas om tot milde self care producten voor dagelijks gebruik: balsems, zeepjes, kaarsen, verzorgingsproducten,... Stuk voor stuk met de hand gemaakt aan de voet van het Brusselse Forêt de Soignes, met bijenwas van een gemeenschap van duurzame imkers en met het grootste respect voor mens en milieu.

 


 

Shop Habeebee

Ga terug

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt