Baby & kind

Meet Nobodinoz! Maker van de allermooiste baby essentials

Gepubliceerd op 26 February 2021

Yay! Sinds kort kan je het Spaanse eco-merk Nobodinoz terugvinden in onze webshop. Een klein paradijs voor hippe ouders en kleintjes. Hun motto: changing the world begins with childhood. Voor onze kroost willen we enkel het allerbeste en dat wil Nobodinoz dan ook aanbieden. Om mama’s en papa’s (in wording) te laten kennismaken met dit vrolijke merk uit Barcelona zetten we graag meer info voor jou op een rijtje.

Made local & with love

Alle stoffen uit de Nobodinoz collecties worden met de hand geprint en gekleurd in Barcelona. Speelgoed maken ze met lokale know-how in Frankrijk en de houten accessoires worden geproduceerd in Duitsland. Nobodinoz maakt geen gebruik van tussenpersonen en geeft iedereen die betrokken is in het productieproces een eerlijke prijs voor zijn/haar werk.

Niets zo zacht als biologisch katoen

Alle stoffen die in direct contact komen met de gevoelige babyhuid zijn gemaakt uit het zachtste biologisch katoen. 100% gecertificeerd biologisch dus altijd zonder pesticiden en zacht voor de planeet.

Oeko-Tex gecertificeerd

De kleuren en pigmenten die gebruikt worden voor de stoffen zijn biologisch afbreekbaar en worden gemaakt met grootste respect voor mens en milieu. Het oeko-tex class 1 keurmerk wil zeggen dat het van de hoogste kwaliteit is: hypoallergeen, veilig en zacht voor contact met de gevoelige huid van je baby.

 

Veiligheid en kwaliteit eerst

Voor hun collecties kiest Nobodinoz altijd veilige materialen en productieprocessen van de beste kwaliteit. Van bijtring tot vlaggenslinger en dekbedset. Alle materialen worden zorgvuldig gekozen, voldoen aan de Europese veiligeheidsnormen en kan je met een gerust hart aan je kroost toevertrouwen.

Hip, hipper, hipst

Duik even in de collecties van Nobodinoz en je zal snel zien dat ze superleuke reeksen hebben! De Sunshine collectie is speciaal voor zonnige dagen, de Savanna producten zijn altijd gemaakt uit gerecycleerd fluweel, de So Natural reeks is gemaakt uit knuffelzacht gebreid katoen en voor de elegante Gatsby print zal je zeker en vast vallen als een blok. Kortom een aanrader dus voor iedereen die fan is van mixen en matchen en hippe baby-, kinder- en speelkamers uit veilige en duurzame materialen.

Naar alle collecties van Nobodinoz

Ga terug
Producten uit deze blog

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt