Anders consumeren

Oma's aan de top: grootmoederdag!

Gepubliceerd op 3 March 2023

Oma? Mammie? Meme? Moeke? Nonna? Hoe je haar ook noemt. De eerste zondag in maart is het Oma's Dag!

Een dag om je lieve oma te verwennen

Grootmoederdag is een dag om grootmoeders over de hele wereld te eren en te waarderen voor hun belangrijke rol in het gezin en de samenleving. Het is een dag om stil te staan bij de liefde, zorg en aandacht die grootmoeders aan hun kleinkinderen geven en om hen te bedanken voor hun wijsheid en steun.

Bij Sebio hebben we Cathrine van onze klantenservice een paar vragen gesteld over het grootmoeder-zijn. In ons bedrijf is zij niet alleen het aanspreekpunt voor onze klanten, maar ook een beetje moeder voor iedereen. Cathrine is vorig jaar voor het eerst grootmoeder geworden van een klein meisje genaamd Alba, dus laten we eens uitzoeken wat grootmoeder zijn voor haar betekent!

fete de grand-meres

De dag dat jouw dochter moeder werd, werd jij grootmoeder.  Hoe voelde dat? ?

De dag dat ik grootmoeder werd, voelde ik me vol vreugde en geluk. Ik was zeer ontroerd toen ik mijn dochter ontdekte met haar baby in haar armen en mijn schoonzoon aan haar zijde.  Het is een beeld dat altijd in mijn geheugen gegrift zal staan. Mijn dochter en schoonzoon supergelukkig te zien, vervulde mijn hart met vreugde en tederheid. Veel mooie herinneringen kwamen in één keer terug in mijn gedachten.  Een magische dag!

Wat vind je het leukste aan oma zijn?

Ik neem mijn rol heel serieus.  Hoe kan ik niet smelten voor mijn kleindochter en een oneindige liefde voelen voor dit kleine wezen? Een unieke relatie met haar en haar ouders.  Er zijn als het nodig is en zo goed mogelijk aan hun verwachtingen voldoen zonder me te mengen in hun nieuwe leven.

Heb je advies of tips voor alle (toekomstige) grootmoeders?

De dag van de geboorte nadert... We moeten beginnen met organiseren en nadenken over de dingen die we moeten doen om deze baby thuis te verwelkomen. We gaan terug naar onze herinneringen, zoeken in huis naar dingen die we eerder hebben gebruikt en dan komen we in actie.  Een klein nestje klaarmaken voor de toekomstige baby, zodat de jonge ouders niet steeds hoeven te verhuizen.

fete des grand meres

Wat zijn jouw favoriete Sebio-artikelen om je kleindochter mee te verwennen?

Persoonlijk waren mijn eerste aankopen speelgoedknuffels, een speelkleed en een muzikale mobiel.  Vervolgens een slaapzak en een bedomrander om de baby goed te beschermen tijdens het slapen. Een kinderstoel die kan worden gebruikt vanaf 3 maanden dankzij een speciale bekleding zodat ze al maaltijden bij ons kan gebruiken.

Wat maakt oma zijn zo speciaal voor jou?

Om de kans te hebben om een vertrouwensband te creëren tussen baby en ouders. Om de gekke droom te hebben om de vertrouwelinge van mijn kleindochter te worden en eindeloos van elkaar te houden.

Dank je voor deze mooie en ontroerende woorden Cathrine, Alba heeft geluk met zo'n toegewijde oma. Ik wens je een hele fijne oma dag!
Shirley

Ga terug

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt