Anders consumeren

Sebio strijdt voor jouw koopkracht !

Gepubliceerd op 13 October 2022

Het is geen geheim dat we in moeilijke tijden leven. De prijzen van basisgoederen lijken met de dag te stijgen en iedereen vraagt zich af wanneer dit eindelijk zal ophouden. Een stressvolle situatie...

Bij Sebio hebben we gezocht naar oplossingen om jou te helpen producten te blijven kopen die aan jouw (en onze) waarden voldoen : vegan cosmetica, zero-waste huidverzorging, schoonmaakproducten op basis van natuurlijke ingrediënten... kortom : producten die bij jouw filosofie en levensstijl passen.

Meer dan 7000 producten met verlaagde prijzen !

Daarom hebben wij onze "Koopkracht" actie opgezet. Vanaf vandaag vind je meer dan 7000 dagdagelijkse producten  (hygiëne, cosmetica, kinderverzorging, schoonmaakproducten...) aan verlaagde prijs, en dit bij aankoop van 2 stuks.

Een economisch en ecologisch doel. We willen het vervoer van pakketten zo veel mogelijk beperken om hun ecologische voetafdruk te verkleinen, maar we willen ook kortingen aanbieden op alledaagse consumptieproducten voor jou en je gezin.

Banner prix dégressifs

Planet Family voordeelkaart en de koopjeshoek !

Nog meer voordelen : we blijven onze Planet Family-voordeelkaart aanbieden aan 29,95€ (in plaats van 39,95€) en dit tot 1 november 2022. Met deze kaart krijg je een jaar lang 10% korting op onze hele catalogus en zelfs 15% op een selectie van merken zoals BEBIO, Pingo, Vita Verde, Attitude, Secrets de Provence, Feminine, Teatower en Nia.

Banner Planet Family en de koopjeshoek

ALLES WETEN OVER DE PLANET FAMILY-VOORDEELKAART

Tot slot lanceren we vandaag onze "Koopjeshoek", waar meer dan 2000 producten met korting verkrijgbaar zijn. Neem zeker een kijkje en misschien vind je wat je zoekt!

En niet te vergeten ons gebruikelijk geschenkje bij het afronden van je aankopen, met een gratis artikel waarvan de waarde gekoppeld is aan het bedrag van jouw bestelling (Het minimale bestelbedrag voor een geschenkje wordt berekend zonder verzendkosten).

banner koopjeshoek

Bezoek onze koopjeshoek

Stap na stap

Wij zijn er ons van bewust dat al onze inspanningen om jou te helpen geld te besparen op zichzelf de wereld niet zullen veranderen en dat wij ver verwijderd zijn van de waanzinnige promoties die sommige van de meer 'traditionele' retailers aanbieden, maar wij zijn steeds op zoek naar ideeën waarmee wij een positieve invloed kunnen uitoefenen op zowel de ecologische voetafdruk van onze zendingen als jouw koopkracht, terwijl wij met een gerust hart naar de toekomst blijven kijken.

We weten niet wat we ons morgen kunnen voorstellen. Waar we zeker van zijn is dat we elke dag naar jou zullen blijven luisteren en op zoek gaan naar gunstige oplossingen om samen met jou te strijden voor een betere koopkracht.

Ga terug
Producten uit deze blog

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt