Beauty & verzorging

Seksualiteit: gezonde en ecologische verzorgingsproducten

Gepubliceerd op 1 February 2023

Het gebruik van gezonde en duurzame producten in jouw seksualiteit is nu mogelijk. Of je nu je impact op het milieu wilt verminderen of gezondere producten wilt gebruiken - of beide - grote merken bieden nu het volledige assortiment producten voor veilige en bevredigende seks. -Er zijn geweldige merken die nu alle producten aanbieden die je nodig hebt voor een veilige en tevredenstellende seksualiteit.

Wij presenteren condooms, glijmiddelen, reinigingsdoekjes en intieme gels die allemaal goed zijn: respectvol voor het lichaam en de planeet, vrij van chemicaliën en even doeltreffend.

Glijmiddel


Glijmiddel biedt vele voordelen: het verlicht vaginale droogheid, vergemakkelijkt penetratie en beperkt het risico van irritatie. Alleen of met een partner, het is zelfs bekend dat het het gevoel versterkt.

Onze favorieten: het glijmiddel Feminine Intimate op waterbasis, superzacht en geschikt voor de gevoelige huid, en het glijmiddel Lubie op waterbasis, verrijkt met calendula en vitamine E. Plus: het is veganistisch en gemaakt in Frankrijk.

Lubrifiant sain naturel et écologique my lubie

Al onze natuurlijke glijmiddels



Condooms

10 miljard mannelijke condooms worden elk jaar weggegooid. De meeste daarvan zijn natuurlijk niet biologisch afbreekbaar, omdat ze gemaakt zijn van plastic, soms afgeleid van aardolie, of synthetische latex. Dit alles, meestal met een aantal additieven en chemicaliën.

Om deze verspilling te voorkomen, zijn er meer milieuvriendelijke opties ontstaan. Natuurlijke latex condooms zijn het meest bekend. En met reden: ze hebben grote voordelen: behalve dat ze aan alle strenge normen voldoen en veilig zijn, bevatten ze geen parabenen (hormoonontregelaars) en veel minder of geen allergene producten. Ecologische latex condooms zijn daarom een veel betere optie voor zowel het milieu als het lichaam.

Fair Squared is ons toonaangevende merk van veganistische latex condooms.

préservatifs en latex naturel écologiques et sains 

Vegan condooms in ecologische latex  

Intieme gel

Aangezien de genitaliën vrij gevoelige delen van het lichaam zijn, is het soms nuttig een geschikt reinigingsproduct te gebruiken om irritatie en andere ongemakken (mycosen, ontstekingen, enz.) te voorkomen.

Afhankelijk van jouw behoeften en voorkeuren kun je kiezen voor een biologische, zeepvrije, Aloë Vera of milde pH-reinigingsgel. Er bestaan ook hypoallergene gels of gels voor gevoelige huid.

Gel intime lavant naturel et écologique avril cosmetics 

Alle intieme wasgels

Reinigingsdoekjes

Voor of na de geslachtsgemeenschap kunnen reinigingsdoekjes nuttig zijn voor wie zich voorzichtig wil opfrissen. Ze moeten zo natuurlijk mogelijk zijn, hypoallergeen en gemaakt van biologisch afbreekbare vezels, zodat ze gemakkelijk door het toilet kunnen worden gespoeld, met respect voor het milieu

Lingettes lavantes naturelles et écologiques à base d'eauAl onze intieme doekjes

Milieuvriendelijke intieme producten die goed zijn voor je huid


Ben je klaar om deze producten te testen en, wie weet, ook te gebruiken?

Wij hopen dat ze je bevallen en dat je net zo overtuigd bent als wij om dit gebaar te maken voor de planeet... en voor jouw welzijn!

Have fun! ;)

Alles voor een ecofriendly seksualiteit

Ga terug

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt