Beauty & verzorging

Summer essentials: de top 5 Avril producten voor een stralende zomer

Gepubliceerd op 6 June 2024

De zomer komt eraan en dat betekent dat het tijd is om je huid en haar te verwennen met de beste natuurlijke producten. Avril, het Franse eco-merk, biedt een scala aan biologische en betaalbare verzorgingsproducten die perfect zijn voor bewuste ouders en duurzaamheidsliefhebbers. Hier zijn vijf must-haves voor deze zomer, verkrijgbaar bij Sebio.

1 | Avril - zelfbruinend serum

Voor een gezonde, zomerse gloed zonder schadelijke UV-straling is dit zelfbruinende serum een perfecte keuze. Verrijkt met biologisch wortelhydrolaat, zorgt het voor een natuurlijke en stralende teint.

Tip: exfolieer je huid eerst om een gelijkmatige bruining te garanderen.

Avril - zelfbruinend serum

2 | Avril - kalmerend serum

Dit kalmerende serum is ideaal voor na een dag in de zon. Het helpt roodheid te verminderen en hydrateert de huid diep, waardoor deze zacht en soepel blijft.

Tip: breng het 's avonds aan voor maximale hydratatie en herstel terwijl je slaapt. Dit is perfect voor biologische huidverzorging voor gevoelige huid.

Avril - kalmerend serum

3 | Avril - droge lichaamsolie

Deze lichaamsolie is een mix van inca inchi zaadolie, arganolie, kokosolie en biologische jojoba-olie. Het voedt de huid intensief en laat een zijdezachte glans achter, perfect voor zomerse dagen.

Tip: gebruik de olie op nog vochtige huid na het douchen voor betere opname en langdurige hydratatie. Ideaal als droge lichaamsolie voor diepe hydratatie.

Avril - droge lichaamsolie

4 | Avril - haarolie voor droog en fijn haar

Bescherm en verzorg je haar tegen de schadelijke effecten van de zon met deze haarolie. Het maakt het haar zacht, glanzend en beheersbaar zonder het te verzwaren.

Tip: breng een kleine hoeveelheid aan op de punten van je haar om gespleten haarpunten te voorkomen en extra glans te geven. Geweldig voor natuurlijke haarolie voor bescherming tegen zon.

Avril - haarolie

5 | Avril - biologische deodorant balsem gevoelige huid (75 g)

Blijf fris tijdens de warme zomerdagen met deze biologische deodorant. De tiaré geur is subtiel en verfrissend, terwijl de natuurlijke ingrediënten zacht zijn voor de huid. Het formaat is ideaal om mee op reis te nemen.

Tip: voor een extra fris gevoel, breng de deodorant aan op een schone, droge huid en herhaal indien nodig gedurende de dag. Dit is een biologische deodorant zonder aluminium.

Avril - biologische deodorant balsem

Avril staat bekend om zijn natuurlijke producten voor een zacht prijsje. Maxi summer proof voor een mini budget! Ontdek deze en andere fantastische producten van Avril bij Sebio. Verwen jezelf deze zomer met duurzame, natuurlijke verzorging en geniet van een stralende look!

Ga terug

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt