Beauty & verzorging

Voor deze solide verzorging zal je vallen als een blok

Gepubliceerd op 14 September 2020

De tijd dat je enkel zeep in vaste vorm kon gebruiken als zero waste lover zijn voorbij. Body lotion, conditioner, shampoo, … You name it! Alles is tegenwoordig verkrijgbaar in vaste vorm. Op zoek naar een nieuwe vaste waarde in je badkamer? Wij zetten enkele leuke solide alternatieven op een rijtje voor jou.

Solide deo

Deodorant in vaste vorm is super makkelijk in gebruik. Gewoon na de douche onder je oksels aanbrengen en je bent good to go! De palmarosa variant van het vrolijke merkje Lamazuna heeft een genderneutrale geur.

Body lotion in blok

Ook body lotions in vaste vorm zijn een ding. De zachte textuur smelt bij contact met je huid. De lotion melt van Savon Stories heeft bijvoorbeeld ook nog eens een zachte kamillegeur die je goed doet slapen.

Zero waste zeepjes

Heerlijk oldschool maar nog altijd heel fijn om in huis te hebben. Deze zeepjes hebben een plantaardige samenstelling en een prachtige recycleerbare verpakking.

Solide verzorgingsproducten

Eco friendly hair care

Zowel voor je plastic bus shampoo als conditioner zijn er zero waste alternatieven. De conditioner van Lamazuna heeft een zalige vanillegeur en de shampoo bars van Indigène zijn 100% made in Brussels dus lekker lokaal.

Green smile

Laat je niet afschrikken door dit groene goedje want solide tandpasta is super makkelijk te gebruiken. Gewoon je tandenborstel nat maken, even doppen in het potje en poetsen maar.

Gaan er enkele van deze toppers vaste waarden worden in jouw badkamer? Of je het nu liefst wil houden bij je wassen met een solide zeepje of all the way afvalvrij gaat. Alle kleine beetje helpen!

Shop een nieuwe vaste waarde
Ga terug

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt