Anders consumeren

Wash Wash Cousin, we zijn er zot van bij Sebio!

Gepubliceerd op 23 June 2022

Wash Wash Cousin is een merk waar we bij Sebio van houden. We zijn echt helemaal in love. Omdat het een Belgisch merk is. Omdat het een merk is vol van (goede) waarden. Omdat het een familiemerk is en omdat we er een echte band mee hebben. Vandaag gaan we jullie vertellen over de speciale relatie tussen onze twee teams.

Het verhaal begint in 2017, wanneer Christel, Martin en Valentine, broers en zussen en leden van de familie Carlier, besluiten om hun merk van solide cosmetica te creëren die weelderig en respectvol zijn voor zowel onze huid als het milieu. Een goed idee... En als je daarbij de leuke verpakking, de gekke charme van Neef Hub (de Wash Wash Cousin mascotte) en het plezier van het gebruik van de producten optelt, begrijp je waarom wij bij Sebio er meteen helemaal verliefd op werden!

Solide shampoo baby & mama - Wash Wash Cousin

Wij hebben onmiddellijk contact opgenomen met Wash Wash Cousin, we wilden hun producten graag in onze catalogus opnemen. Maar het was nog een beetje te vroeg... Het merk begon net, begon zich te ontwikkelen, en vroeg ons om geduldig te zijn terwijl het op snelheid kwam. Veel van onze klanten wisten van Wash Wash af en vroegen ons ernaar, aangezien wij zeer attent zijn op verzoeken om nieuwe producten in onze catalogus op te nemen, maar Wash Wash Cousin had tijd nodig en we hebben allemaal geduld moeten hebben.

Deodorantbalsem - Wash wash Cousin


Na een jaar of twee kwamen de oprichters van Wash Wash Cousin bij ons terug om te vragen of wij belangstelling hadden om hun producten exclusief op het internet aan te bieden (met twee uitzonderingen: hun eigen website en die van het Slow Cosmetics label). Onnodig te zeggen dat we geen moment hebben geaarzeld om een volmondig "JA" te zeggen. Het was tijd om ze te leren kennen...

We gingen naar hen toe (niet moeilijk: we wonen in dezelfde provincie!) en het was liefde op het eerste gezicht. Net als bij Sebio is het bedrijf een familiebedrijf: vader, moeder, kinderen en stiefkinderen werken er... Het is een bedrijf op mensenmaat, vriendelijk en met wie we het meteen goed konden vinden.

Solide bio scrub zeep - Wash Wash Cousin


En niet zonder reden: bij Sebio delen we dezelfde waarden met Wash Wash Cousin: familiewaarden, de mens op de eerste plaats, ethiek, gezonde en kwaliteitsvolle producten, zero waste filosofie, made in Belgium... We konden niet anders dan elkaar ontmoeten!


Het was op 29 september 2021 (ja, nog niet zo lang geleden), waarop we hen bezochten om eindelijk ons wachten beloond te zien: de prachtige solide verzorgingsproducten van Wash Wash Cousin zijn verkrijgbaar bij Sebio en dat zullen ze ook blijven, een echte succes-story! :)

Trouwens, iets zegt me dat er binnenkort twee nieuwe producten op Sebio zullen verschijnen...

Tot ziens...

Shirley

Ga terug

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt