Baby & kind

Wat geef je een zwangere vrouw cadeau voor kerstmis?

Gepubliceerd op 9 November 2022

Het is niet altijd gemakkelijk om het perfecte kerstcadeau te vinden... en nog minder voor een zwangere vrouw! Tijdens de zwangerschap moet je (nog meer) letten op de ingrediënten in je eten en in je schoonheids- en hygiëneproducten.

Om jou op weg te helpen het perfecte geschenk te vinden, stellen we een antal van onze toppers voor.


De vaste waarde: een geschenkbox

Als je bang bent om een cadeau te geven dat de aanstaande moeder al heeft, raden we je aan te kiezen voor een geschenkdoos met schoonheids- en hygiëneproducten. En ja... Aangezien veel jonge stellen hyper-anticiperend (want hyper-enthousiast) zijn op de komst van hun toekomstige kleine hartendiefje, is het moeilijk te weten wat ze al gekocht hebben!

neobulle

 Beautybox - Néobulle

En aangezien het doel van het cadeau is om de aanstaande moeder een plezier te doen (en voor één keer niet de toekomstige baby!), is het altijd verstandiger om huidverzorging te geven die mama zal gebruiken! Het Belgische merk Wash  Wash Cousin biedt een doos vol verzorgingsproducten aangepast aan zwangere vrouwen.

Verzorgingspakket voor zwangere vrouwen - Wash wash Cousin

Wil je een nog meer tijdloos cadeau geven?


Naast schoonheidsverzorging kan je ook altijd scoren met een zwangerschapskussen. Het is heel gebruikelijk dat jonge ouders een borstvoedingskussen pas aanschaffen als de baby er is.

Maar een zwangerschapskussen kan de aanstaande mama echter ook helpen een comfortabelere houding te vinden wanneer de baby nog in haar buik zit. Met het Nobodinoz zwangerschapskussen kan de moeder zich beter ontspannen in afwachting van de komst van de baby en het zal ook van pas komen eens kleintje er is. Een praktisch én nuttig geschenk...

Zwangerschapskussen - Nobodinoz

Au, au, au, de huid die trekt...

Een verzorgende lichaamsolie is ook een leuk cadeau voor toekomstige moeders: lichaamsoliën zijn vaak duur, maar hoe effectief en verzachtend zijn ze voor al onze toekomstige moeders die vaak last hebben van hun huid die soms gespannen en geïrriteerd is...

CÎME olie is de olie die onze collega's die mama zijn het meest hebben gewaardeerd tijdens hun zwangerschap. Smeer die buik maar in, in alle veiligheid!

Multifunctionele droge olie - Cîme

Geen grote fan van olie? Kies voor karitéboter! Dit product doet net hetzelfde als de CÎME olie, zonder het liquide aspect.

Geschenkbox karitéboter - Omum

Heel veel plezier bij het uitkiezen voor het ideale geschenk voor een aanstaande mama!

Shirley

Ga terug

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt