Beauty & verzorging

Wat is mijn huidtype? Gids en beautyroutines op maat van Avril

Gepubliceerd op 18 October 2024

Uw huidtype kennen is essentieel om uw dagelijkse verzorging aan te passen en een gezonde, stralende huid te garanderen. Of u nu een droge, vette, gemengde of gevoelige huid heeft, het is belangrijk om de juiste producten te kiezen die aan uw behoeften voldoen. Hier is onze gids om u te helpen uw huidtype te identificeren en de beautyroutines per huidtype van het Franse merk Avril te adopteren.

Wat is mijn huidtype? Onze gids om beter voor uw huid te zorgen

Uw huidtype kennen is essentieel om uw dagelijkse verzorging aan te passen en een gezonde, stralende huid te garanderen. Of u nu een droge, vette, gemengde of gevoelige huid heeft, het is belangrijk om de juiste producten te kiezen die aan uw behoeften voldoen. Hier is onze gids om u te helpen uw huidtype te identificeren en de beautyroutines per huidtype van Avril te adopteren.

Ontdek Avril

1. Routine voor een droge huid

Een droge huid kenmerkt zich door een trekkerig gevoel, ruwheid en soms schilfering. Als uw huid zijn soepelheid mist en u ongemak ervaart, is de kans groot dat u dit huidtype heeft. Kies voor hydraterende en voedende producten om uw huid te verzorgen.

Ontdek onze beautyroutine voor droge huid met natuurlijke actieve ingrediënten van Avril om de hydratatie van uw huid te herstellen.

Beautyroutine voor droge huid Avril

2. Routine voor een vette huid

Een vette huid wordt gekenmerkt door een overmatige talgproductie, wat resulteert in een glanzend uiterlijk, vooral op de T-zone (voorhoofd, neus, kin). Dit huidtype is gevoeliger voor onzuiverheden, maar met een aangepaste routine kunt u deze productie onder controle houden.

Kies voor onze beautyroutine voor een vette huid met Avril, speciaal geformuleerd om uw huid zachtjes te matteren en te zuiveren.

Beautyroutine voor vette huid Avril

3. Routine voor een gemengde huid

Een gemengde huid is een veelvoorkomend huidtype waarbij sommige delen droog zijn en andere vet. Meestal is de T-zone vet, terwijl de wangen droog of normaal zijn. Balans is de sleutel tot het verzorgen van dit huidtype.

Probeer onze beautyroutine voor een gemengde huid die een perfecte balans biedt tussen hydratatie en mattering, met aangepaste producten van Avril.

Beautyroutine voor gemengde huid Avril

4. Routine voor een rijpe huid

Een rijpe huid vertoont tekenen van veroudering, zoals fijne lijntjes, verlies van stevigheid of een doffe teint. Het is belangrijk om producten te gebruiken die rijk zijn aan antioxidanten en hydraterende bestanddelen om celvernieuwing te stimuleren en de huid te verstevigen.

Ontdek onze beautyroutine voor een rijpe huid met de voordelen van Avril-producten om uw huid diepgaand te revitaliseren en te voeden.

Beautyroutine voor rijpe huid Avril

Hoe bepaalt u uw huidtype?

Om uw huidtype te bepalen, reinigt u uw huid eerst met een milde reiniger en wacht u een uur zonder producten aan te brengen. Observeer vervolgens uw huid:

  • Droge huid: Trekkerig gevoel en schilferende zones.
  • Vette huid: Zichtbare glans op de T-zone en/of over het hele gezicht.
  • Gemengde huid: Glans op de T-zone maar droge of normale wangen.
  • Gevoelige huid: Roodheid of ongemakken na het aanbrengen van producten of door externe factoren.

De beautyroutines van Avril per huidtype

Voor elk huidtype biedt Sebio gepersonaliseerde beautyroutines van Avril om aan de specifieke behoeften van uw huid te voldoen. Door deze routines te volgen, zorgt u voor optimale hydratatie, bescherming en verzorging van uw huid, elke dag opnieuw.

Ontdek onze routines en vind wat bij u past!

Tot snel voor meer schoonheidsadvies,

Het Sebio-team

Ga terug

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt