Baby & kind

Wat neem je mee op vakantie met een baby?

Gepubliceerd op 6 July 2023

Op vakantie gaan met een baby kan een geweldige ervaring zijn, maar het vereist goede organisatie. Om je te helpen bij het voorbereiden van je reis met gemoedsrust, hebben we een lijst samengesteld van essentiële accessoires om mee te nemen. Of je nu naar het strand, de bergen of de stad gaat, deze items zullen je helpen bij het beleven van onvergetelijke vakanties met je baby.

Zonnebescherming

Bij het reizen met een baby is zonbescherming van cruciaal belang. Hier zijn enkele onmisbare accessoires om je kind te beschermen tegen schadelijke zonnestralen:

  • Zonnebrandcrème voor baby's: Kies voor een zonnebrandcrème die speciaal is ontwikkeld voor de gevoelige huid van baby's. Kies een zonnebrandcrème met een hoge beschermingsfactor (SPF 50+), die royaal en regelmatig moet worden aangebracht.

Crème solaire enfant

Baby zonnemelk - Alphanova

Zonnehoedjes: Bescherm het hoofd van je baby met zonnehoedjes die een brede rand hebben en de oren goed bedekken. Kies voor lichte en ademende materialen voor extra comfort.

Zonnebrillen voor baby's: Bescherm de gevoelige ogen van je kleintje met zonnebrillen die speciaal zijn ontworpen voor baby's. Kies modellen met maximale UV-bescherming en een comfortabele pasvorm.

UV-kleding: Naast de traditionele zonbeschermingsaccessoires, vergeet niet om UV-kleding voor je baby mee te nemen. Deze kledingstukken zijn speciaal ontworpen met stoffen met een hoge UV-beschermingsfactor om schadelijke UV-stralen van de zon te blokkeren. Ze bieden extra bescherming voor de gevoelige huid van je baby.

Produits solaires pour enfants

Ontdek al onze zonneproducten voor kinderen

Trajecten met de auto

Wanneer je op vakantie gaat met je baby, kunnen autoritten een belangrijk onderdeel van je reis zijn. Om deze reizen aangenamer en georganiseerder te maken, wordt aanbevolen om bepaalde specifieke accessoires bij je te hebben.

Om het reizen met je baby tijdens de vakantie te vergemakkelijken, zijn hier enkele essentiële accessoires om mee te nemen: Het investeren in een auto-organizer voor kinderen kan de verplaatsingen aanzienlijk vergemakkelijken. Deze organizers worden aan de achterkant van de voorstoelen bevestigd en bieden zakken en compartimenten om het speelgoed, snacks, flesjes en andere essentiële items van je baby op te bergen. Dit zorgt ervoor dat alles binnen handbereik is en voorkomt rommel in de auto.

Organisateur pour voiture pour enfant

auto-organizer - Konges Sløjd

Zonneschermen voor de autoramen zijn ook onmisbaar om je baby te beschermen tegen direct zonlicht. Kies voor kwalitatieve zonneschermen die intrekbaar of plakbaar kunnen zijn, voor een gemakkelijke installatie.

Set de pare soleil

Set van 2 auto zonnekleppen - UNICORN - Konges Sløjd

Accessoires voor vervoer

Om het reizen met je baby tijdens de vakantie te vergemakkelijken, zijn hier enkele essentiële accessoires om mee te nemen:

Lichte en compacte kinderwagen: Kies voor een lichte, opvouwbare en gemakkelijk mee te nemen kinderwagen. Een compacte kinderwagen stelt je in staat om gemakkelijk te manoeuvreren in verschillende omgevingen zonder veel gedoe. Er zijn ook veel accessoires die je het leven gemakkelijker kunnen maken.

Accessoires pour poussette

Ontdek onze buggy accessoires

Een goed uitgeruste luiertas

Zorg ervoor dat je een ruime en goed georganiseerde luiertas hebt om luiers, doekjes, reservekleding en andere essentiële items in te vervoeren. Zoek naar een tas met aparte vakken voor gemakkelijke toegang tot verschillende items. Denk er ook aan om een verschoonmatje mee te nemen, zodat je baby comfortabel ligt tijdens het verschonen.

Draagzak of draagdoek: Voor momenten waarop je je handen vrij wilt hebben, kan een draagzak of draagdoek uiterst handig zijn. Kies een model dat comfortabel is en gemakkelijk aan te passen is om je baby goed te ondersteunen.

Accessoires de portage

Ontdek onze accessoires voor onderweg met baby

Dekentje voor borstvoeding of reisfles: Als je borstvoeding geeft, biedt een borstvoedingsdeken je meer privacy tijdens het voeden van je baby in het openbaar. Als je flesvoeding gebruikt, denk er dan aan om een handige reisfles mee te nemen voor uitstapjes.

Verzorgings- en EHBO-producten

Wat betreft verzorgings- en EHBO-producten, hier is wat je zou moeten opnemen in je reisapotheek:

Verzorgingsproducten: Zorg ervoor dat je verzorgingsproducten meeneemt die geschikt zijn voor je baby. Er zijn reisformaten beschikbaar om ruimte te besparen.

Medicijnen en EHBO-kit: Stel een EHBO-kit samen met medicijnen die geschikt zijn voor je baby, zoals paracetamol voor koorts, pleisters, een antiseptische oplossing en steriele kompressen.

Het voorbereiden van een reis met een baby vereist een zorgvuldige planning, maar met de juiste accessoires kun je ervoor zorgen dat je kind beschermd, comfortabel en veilig is tijdens de vakantie. Geniet van elk moment met je gezin en creëer kostbare herinneringen die een leven lang meegaan. Fijne vakantie!

Ga terug

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt