Anders consumeren

De wishlist van Shirley, mama van Charles; 4 maanden

Gepubliceerd op 30 November 2022

All I want for Christmas... is mijn wishlist bij Sebio!

December staat bekend als de gezelligste maand van het jaar en daar zijn we het denk ik allemaal wel mee eens. We zetten deze maand goed in met Sinterklaas en sluiten het jaar feestelijk af met veel vuurwerk en de beste wensen voor het nieuwe jaar. Daartussenin vieren we natuurlijk nog kerst, de leukste tijd van het jaar.

Met Kerstmis kunnen we lekker lang tafelen en brengen we meer tijd door met familie. We ontsnappen tijdens deze feestdagen aan de dagelijkse sleur, en genieten van die magische kerstsfeer. Om het helemaal af te maken, geven we onze geliefden de mooiste kerstcadeau's.

Bij Sebio willen we jullie een handje helpen bij de zoektocht naar het perfecte kerstcadeau en daarom stellen we jou met plezier onze ultieme Wishlist voor!

Shirley's verlanglijstje

Laat ik me kort even voorstellen. Ik ben 33 jaar (nog héél eventjes-tot 27 december) en werk als Site manager bij Sebio. Ik ben net mama geworden van een kleine lieve schat, Charles, van 4 maanden. Ik ben plusmama van 2 knappe blondines genaamd Juliette (8) en Maëlle (10). De liefde van mijn leven heet Kevin en is 35 jaar oud (jong). Voor mij staat Kerst in het teken van samenzijn, en je geliefden verwennen met goed doordachte cadeau's.

Een funny cadeau voor Juliette (8)

Over het algemeen vind je bij ons geen speelgoed onder de kerstboom. Na de passage van Sinterklaas brengt de kerstman bij ons praktische maar oh zo leuke cadeautjes. En jawel, het cliché cadeau bij uitstek mag dan niet ontbreken; sokken! Trixie brengt al zijn beestjes in kousenvorm - zowel korte sokjes als kniekousen. Ik vind ze helemaal top; warme voetjes check!

Sokken Mr. Lion - Trixie

Een cadeau dat lang meegaat voor Charles (4mnd)

Voor mijn babyboy Charles kies ik een cadeautje waar hij nu nog niet zo heel veel aan heeft; maar later wel enorm veel plezier aan zal beleven. Dit is zijn eerste kerst, dus dat eerste kerstcadeau mag net dat ietsje meer hebben.

De keuze voor de prachtige vintage loopwagen van Vilac is daarom ook snel gemaakt. Het heeft echt die zalige christmasvibe en zal in eerste instantie een prachtig decoratief stuk zijn in zijn kamer en later hem begeleiden in zjin eerste stapjes.

Vintage loopwagen -Vilac

Een handig cadeau voor Maëlle (10)

Het fijne aan plusmama zijn is dat ik een echte beste vriendin kan zijn voor mijn 2 plusdochters. En vriendinnen, die doen samen leuke dingen! Zo vindt Maëlle het zalig om samen aan het koken te slaan, met een lichte voorkeur voor desserts...

Om zich helemaal als een kleine chef-kok te voelen kies ik voor Maëlle voor de geweldige set van Opinel "le petit chef", degelijk materiaal, met extra bescherming. Zodat die kleine handjes veilig kunnen kokkerellen.

Kinderdoos le petit chef - Opinel

Een verzorgend cadeau voor Kevin (35)

Mijn man is diegene waarvoor ik ieder jaar het moeilijkste een cadeau voor vind, hij heeft nooit iets nodig en heeft alles al... Typisch! Hij is de gelukkige eigenaar van een prachtige baard, die hij ook graag verzorgt. Dus dit jaar valt de keuze op een baarverzorgingsset van Bivouak. Een zalige textuur, makkelijk in gebruik én een heerlijke geur, fantastisch!

Cadeauset - Bivouak

Een allround cadeau voor mezelf

Ok eerlijk toegegeven, cadeautjes geven is leuk, maar cadeautjes krijgen vind ik stiekem ook wel zalig! En daarom is de kerstperiode het ideale moment om mezelf in de watten te leggen. En dat doe ik het liefste met de droge olie van het Belgische merk Cîme. Deze Olie is een echte allrounder en kan gebruikt worden door het hele gezin. Ik persoonlijk vind het heerlijk om me in te smeren met deze olie na een ontspannend bad. Ook perfect om striemen te voorkomen en te verzorgen!

Multifunctionele droge olie - Cîme

Heel veel plezier bij het uitkiezen van het perfecte cadeau voor jouw geliefden en fijne feesten!

Shirley

Ga terug

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt