Anders consumeren

Weekend van de klant: Een unieke wedstrijd en een cadeau bij elke bestelling

Gepubliceerd op 29 September 2023

Het Weekend van de klant staat voor de deur, en dit jaar zijn we verheugd om twee uitzonderlijke acties aan te kondigen die uw winkelervaring bij Sebio nog gedenkwaardiger zullen maken! We hebben iets speciaals voor al onze klanten voorbereid.


Actie 1: Gratis pakket Desert Oasis-thee bij elke bestelling

Bij Sebio begrijpen we dat het dagelijkse leven soms een woestijn kan zijn, maar we zijn hier om je een oase van welzijn en comfort te bieden. Voor elke bestelling tijdens het weekend van de klant krijgt u een heerlijk pakket Desert Oasis-thee cadeau. Deze heerlijke drank met betoverende aroma's zal u helpen ontspannen en opladen, waardoor u een welkome pauze krijgt in uw drukke dag.

sebio-weekend-van-de-klant


Actie 2: Word de klant van het jaar en win een winkelvoucher van € 50, die je 12 keer kan gebruiken!

Maar daar stoppen de verrassingen niet! Door deel te nemen aan het Weekend van de klant bij Sebio maakt u ook kans om onze "klant van het jaar" te worden. Wat betekent dit? U wint een cadeaubon van € 50 die u niet één, niet twee, maar wel twaalf keer gedurende het hele jaar kunt gebruiken!

Stel je alle prachtige ontdekkingen voor op het gebied van biologische, zero waste, duurzame en praktische producten die je kunt doen met deze waardevolle voucher. Dit is onze manier om u te bedanken voor uw loyaliteit en om te laten zien hoe belangrijk u voor ons bent.

happy-family-sebio


Hoe deel te nemen?

Om deel te nemen aan deze twee speciale acties voor het weekend van de klant, hoeft u alleen maar een bestelling te plaatsen op onze website tussen 30 september en 1 oktober 2023. Zodra uw bestelling is bevestigd, ontvangt u automatisch uw pakket Desert Oasis-thee en wordt u automatisch ingeschreven voor de wedstrijd om onze klant van het jaar te worden.


Mis deze unieke kans niet!

Het Weekend van de klant is het perfecte moment om onze uitgebreide selectie biologische producten te verkennen, of u nu op zoek bent naar natuurlijke schoonheidsproducten, babyproducten of milieuvriendelijke huishoudelijke artikelen. Bij Sebio streven we ernaar om u een uitzonderlijke online winkelervaring te bieden, met hoogwaardige producten die zowel voor u als voor de planeet zorgen.

Doe met ons mee om het weekend van de klant bij Sebio te vieren, waar elke bestelling een kans is om uzelf te verwennen, te ontspannen met een goede thee en misschien wel onze klant van het jaar te worden en 12 keer een waardebon van € 50 te winnen om het hele jaar door te gebruiken.

Bedankt dat u deel uitmaakt van de Sebio-familie, en tot snel!

Ga terug

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt