Beauty & verzorging

Welk huidtype heb jij?

Gepubliceerd op 24 March 2021

Altijd al benieuwd geweest welke dagelijkse natuurlijke verzorging het beste bij jouw huid zou passen? De nieuwe skincare boxen van het Belgische merk CÎME bevatten drie verzorgingsproducten: een Recette de Pureté reinigingsolie en make-up remover, een Rosée de Roses 3-in-1 micellaire reinigingslotion en specifieke hydraterende verzorging die helemaal past bij één van de volgende huidtypes. De hele CÎME reeks is cruelty free en bevat kostbare natuurlijke ingrediënten en superfoods uit de Himalaya.

 

Normale of gevoelige huid

Kenmerken: niet snel vet en voelt comfortabel. Als je huid wat gevoeliger is dan herken je die aan jeuk, uitslag en/of roodheid.

Als je een gevoelige huid hebt dan vermijd je beter ingrediënten die kunnen irriteren (parfum, etc.), kies je best voor een niet te warme douche of bad en heeft je huid waarschijnlijk behoefte aan een milde reiniger.

Belle d’amour van CÎME is ideaal voor de gevoeligere huid. Deze voedende en verzachtende crème zorgt voor een soepel, fris en gezond gevoel. De natuurlijke formule bevat extracten van kostbare bergplanten zoals edelweiss (een krachtige antioxidant) en voedende wilde rozenolie die de huid herstelt.

 

Gemengde of vette huid

Kenmerken: puistjes, grote poriën en een glimmende T-zone. Bij een gemengde of gecombineerde huid worden bepaalde delen van je gezicht snel vet maar heb je op bepaalde stukjes huid ook last van droogheid of schilfers.

Tips voor de vette huid: kies voor milde, lichte producten en minimale make-up om de verhoogde talgproductie tegen te gaan. Ga elke dag voor een aangepast reinigingsritueel met lauwwarm water en wees ook voorzichtig met te veel blootstelling aan de zon.

Daisy Delight, CÎME's egaliserende dag- en nachtcrème past helemaal bij dit huidtype. Deze lichte crème vermindert onregelmatigheden en donkere vlekjes. Voor een egale en natuurlijk stralende huid.

 

Droge of mature huid

Kenmerken: kleine poriën, schilfers en/of fijne lijntjes.

Bij een droge huid (en eigenlijk bij alle huidtypes) is het enorm belangrijk om je huid ook van binnenuit te hydrateren met dagelijks voldoende water drinken. Daarnaast is een aangepast douche- of badritueel met lauwwarm water, milde wasgels en extra voedende en beschermende verzorging een aanrader. Zo verminder je een trekkerig of onaangenaam gevoel.

CÎME’s Under My Skin dag-en nachtcrème is top voor de droge of mature huid. Deze voedende verzorging bevat extracten van duindoornbessen (vol vitaminen en essentiële vetzuren) om de drogere huid te voeden en herstellen. Wilde rozenolie zorgt voor een gezonde glow en vermindert fijne lijntjes. Deze rijke crème werkt langdurig voedend maar heeft toch een aangename niet-plakkerig textuur.

Deze handige skincare boxen zorgen er dus voor dat je meteen kiest voor een dagelijks verzorgingsritueel dat helemaal past bij jouw voorkeuren en huidtype. Wil je graag een product uit de box afzonderlijk uitproberen? De volledige inhoud van elke CÎME doos kan je ook apart shoppen.

Naar de volledige CÎME reeks

Ga terug

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt