Huis & tuin

World Tea Day - Een kopje thee voor iedereen in de familie

Gepubliceerd op 17 May 2024

Op 21 mei vieren we World Tea Day, een speciale dag om het heerlijke en veelzijdige drankje thee te vieren. Bij Sebio willen we deze gelegenheid aangrijpen om enkele van onze favoriete theeën van het Belgische merk Teatower met jullie te delen. Thee is een drank die door iedereen in de familie genoten kan worden, van jong tot oud. Hier zijn vijf heerlijke theeën die perfect passen bij verschillende momenten van de dag en voor elk gezinslid iets te bieden hebben.

Grootmoeders mand - Het alternatief voor grenadine

Geniet van de zoete en fruitige smaken van Grootmoeders mand. Dit zorgvuldig samengestelde mengsel van fruit, bloemen en kruiden heeft een nostalgisch tintje dat doet denken aan oma's authentieke keuken. De hibiscusbloemen in deze thee worden vaak gebruikt in Afrika en het Midden-Oosten en zijn rijk aan vitamine C. Deze thee is een gezond, cafeïnevrij alternatief voor grenadine, ideaal voor kinderen.

teatower thee

Grootmoeders mand - Teatower

Guarana Boost - De natuurlijke boost voor een drukke dag

Voor de ouders die een drukke dag voor de boeg hebben, is er Guarana Boost. Deze kruidenthee bevat een cocktail van supervruchten en ingrediënten met heilzame krachten. Mate en guarana, rijk aan cafeïne, hebben een eetlustremmende, opwekkende en zuiverende werking op het lichaam. Deze thee geeft een natuurlijke energieboost en helpt je de dag vol energie te beginnen. Met 20% mate en 14% guarana is deze thee perfect om je dag op gang te helpen.

guarana boost thee

Guarana Boost - Teatower

Juffrouw Slaaplekker - Avond, ontspanning

Als de dag ten einde loopt en het tijd is om te ontspannen, is Juffrouw Slaaplekker de perfecte keuze. Deze kalmerende infusie, gemaakt van sinaasappel- en lindebloesem, appel en venkel, is zowel zacht om 's avonds van te nippen als ideaal ter voorbereiding op een goede nachtrust. Lindebloesems staan bekend om hun kalmerende en rustgevende eigenschappen, waardoor deze thee helpt om heerlijk te ontspannen en tot rust te komen.

juffrouw slaaplekker thee

Juffrouw Slaaplekker - Teatower

Pêche de vigne BIO - Zelfgemaakte ijsthee voor de hele familie

Voor een verfrissende traktatie in de zomer is Pêche de vigne BIO ideaal. Deze biologische rooibos thee met een heerlijke perziksmaak is perfect voor het maken van zelfgemaakte ijsthee die door het hele gezin gewaardeerd wordt. Rooibos is van nature theïnevrij, waardoor deze thee een gezonde keuze is voor zowel kinderen als volwassenen.

peche de vigne thee

Pêche de Vigne - Teatower

Granada - GRATIS bij elke bestelling vanaf van dinsdag 21/05 19h tot woensdag 22/05 00h

Om World Tea Day extra speciaal te maken, bieden we Granada gratis aan bij elke bestelling. Deze fruitige thee combineert de voordelen van granaatappel en de kracht van maté, wat zorgt voor een dynamisch, antioxiderend en revitaliserend drankje. Geniet van deze stimulerende infusie terwijl je de verborgen schatten van Granada ontdekt. Deze speciale aanbieding geldt van dinsdag 21 mei 19:00 uur tot woensdag 22 mei 2024 00:00 uur. Het cadeau kan je toevoegen aan het winkelmandje vanaf 0 euro aankoop.

granada thee

Granada - Teatower

Veelgestelde vragen over thee

  • Welke thee mag een kind drinken? Theeën zoals Grootmoeders mand en Pêche de vigne BIO zijn veilige en gezonde opties voor kinderen.
  • Is thee drinken goed voor je? Ja, thee biedt talloze gezondheidsvoordelen zoals antioxidanten en kalmerende eigenschappen. Probeer bijvoorbeeld Juffrouw Slaaplekker voor ontspanning.
  • Welke thee mag je de hele dag drinken? Theeën zoals Pêche de vigne BIO en Grootmoeders mand zijn ideaal om de hele dag door te drinken vanwege hun theïnevrije eigenschappen.
  • Is thee drinken net zo goed als water? Ja, thee hydrateert net als water en biedt extra gezondheidsvoordelen. Zorg er wel voor dat je theïnevrije thee drinkt als je de hele dag door thee drinkt.
  • Wat is de beste thee om te drinken? Dit hangt af van je behoefte: voor een energieboost is Guarana Boost ideaal, terwijl Juffrouw Slaaplekker perfect is voor ontspanning.

Kom gezellig samen met je familie en geniet van de heerlijke theeën van Teatower. Vier World Tea Day met Sebio en ontdek hoe een eenvoudig kopje thee iedereen in het gezin kan samenbrengen!



Ontdek Teatower

Ga terug

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt