XL knuffel / zwangerschapskussen Croco - Green

€ 129,95

1 Item

De grote Croco van zachte biologische jersey stof is vriendelijk voor je huid en helpt pijn in heupen, bekken en benen tijdens de zwangerschap te verlichten.

Als je baby ouder wordt, kan het kussen worden gebruikt als extra grote knuffel, een comfortabel zitkussen of als slaapgenoot van je peuter.

Ref: HRS287

XL knuffel / zwangerschapskussen Croco Green uit de collectie van DONE BY DEER is een comfortabel langwerpig kussen dat een goede nachtrust ondersteunt tijdens de hele zwangerschap. Na de geboorte wordt deze XL krokodil een fijn speelkameraadje om tegen te liggen, mee te knuffelen of spelen.

Het groene zwangerschapskussen in de vorm van een krokodil meet 150 cm. en heeft een afneembare hoes die wasbaar is op 30 °C.

_

DONE BY DEER is op en top Scandinavisch kindermerk gecreëerd door Helene Hjorth. De collectie van Done by Deer zijn stijlvol, cute en gemaakt om de ontwikkeling van kinderen te stimuleren. Van kinderservies over knuffels tot bedlinnen met unieke grafische print, kijk/speel/droom jij mee?

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt