Hoes voor voedingskussen Green Leaves - Cam Cam Copenhagen

€ 31,00

4 Items

Deze hoes voor je voedingskussen is gemaakt van zacht biokatoen, vrij van nare stoffen en ethisch geproduceerd. De Green Leaves print is generneutraal en super elegant. De hoes is gemaakt in een standaardvorm die past op standaard borstvoedingskussens. Ook leuk om in te chillen na het voedingsmomentje.

Ref: CAM321

Hoes voor voedingskussen Green Leaves uit de collectie van Cam Cam Copenhagen, deze hoes is gemaakt uit biologisch katoen, lief voor de huid en wondermooi in je interieur dankzij de delicate print van blaadjes.


Afmetingen: 80 x 20 cm

Materiaal: 100% biologisch, GOTS-gecertificeerd katoen

GOTS garandeert dat er in de hele toeleveringsketen van dit product geen kinderarbeid en dwangarbeid aan te pas komt en dat alle werknemers een betaalbaar loon krijgen - niet alleen een minimumloon maar ook recht hebben op een vakbond en goede arbeidsomstandigheden.

Daarnaast garandeert dit label dat het item is gemaakt van biologisch katoen dat volledig is verbouwd zonder het gebruik van kunstmest, pesticiden of andere nare stoffen. Het product bevat geen schadelijke stoffen zoals chemicaliën, AZO-verf en genetisch gemodificeerde materialen, noch in het gebruikte textiel, noch in accessoires zoals ritsen en knopen. Dit beschermt de aarde, het personeel en je kind.

Wasadvies: wassen op max 40°C - niet geschikt voor de droger - gebruik liefst een milde zeep


CAM CAM COPENHAGEN maakt tijdloos en poëtisch design textiel. Traditioneel en hedendaags design worden gecombineerd om producten te creëren die duurzaam zijn en met veel plezier door verschillende generaties gebruikt kunnen worden. Cam Cam Copenhagen gelooft dat hun producten sereen en harmonieus moeten zijn als contrast voor het drukke alledaagse leven vol afleidingen.

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt