Hippe set van Cloby clips + swaddle - bruin/grijs

€ 39,95

Elke mama zal het beamen: een goede tetradoek is een lifesaver. Doe daar nog eens 2 knappe Cloby clips bij en je bent helemaal klaar voor een zomers uitje met je kleintje.

Deze set komt ook van pas binnenshuis. Kortom dit is een prima cadeau voor jezelf of voor een kersverse mama.

Ref: CLB004

Handige set met 2 bruin lederen clips en een grote tetradoek van CLOBY.

De doek in dit pakket is voor 70% uit bamboe en 30% uit katoen gemaakt. Bamboe is een van nature licht product met een ronde en gladde vezel dat lief is voor je baby's huidje. Het is zeer waterabsorberend en tegelijk snel weer droog, ideaal dus voor tijdens de zomer. Maar ook de rest van het jaar want het houdt je kleintje fris in de zomer en warm in de winter. De tetradoek is heerlijk mutlitfunctioneel, je kan hem gebruiken als wandelwagenhoes voor de zon samen met de clips maar ook als handdoek, verzorgingshoes, spuug-, speel- of slaapdekentje en nog veel meer ...

De clips zijn compatibel met praktisch elke kinderwagen, buggy, autostoel, ...

Afmetingen swaddle: 120 x 120 cm - clips: 10 x 6 cm

_

Cloby is een Nederlands merk dat functionele producten ontwerpt en ontwikkelt voor hippe ouders en kindjes waar je mee gezien wil worden. De oprichters - Suzanne & Veroniek - hebben de wereld afgereisd en woonden over heel de wereld met hun jonge kinderen, de ervaringen en inspiratie die ze toen opdeden verwerken ze nu in elk van hun producten en maakt jouw leven makkelijker terwijl je erop uit trekt met je mini avonturiers. Enjoy the ride!

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt