Organische teintcorrector - 02 Licht beige - 3,5 g

€ 12,25

Volumekorting
Hoeveelheid Korting U bespaart
2 2% Tot € 0,49
4 5% Tot € 2,45
8 7% Tot € 6,86

De 02 lichte beige schaduw is geschikt voor een heldere huid. Deze corrector geeft uitstraling aan de lichten van het gezicht en biedt een prachtige dekking. De corrector gebruikt alleen of naast onze organische fluweelachtige basis om donkere kringen en onvolkomenheden te verbergen. Kies een corrector van dezelfde kleur als uw huid om uw donkere cirkels en/of een duidelijkere tint te vervagen om uw lichte aanraking te brengen.

Ref: BO090
  • 100% van de ingrediënten van natuurlijke oorsprong
  • 25% van gecertificeerde biologische ingrediënten
  • Anti -Cup - Corrector
  • Corrigeert imperfecties
  • Biedt een lichte aanraking
  • Goede dekking en natuurlijk effect
  • Longue
  • Capaciteit: 3, 5g

Stap 1: corrigeer uw donkere kringen en imperfecties om te camoufleren. Breng het rechtstreeks aan op de stok of neem het mee met een kleine schone borstel.
Stap 2: Breng een foundation van de schaduw van uw teint aan om uw teint te verenigen.
Stap 3: Breng vervolgens uw corrector aan in licht aanraking : In de binnenste hoek van de ogen, op de vleugels van de neus en onder de kin. Fremish de corrector goed door te tikken op een uniforme weergave en vervolgens poeder om het materiaal te repareren.

Inci: Olive Oil Decyl Esters, Oleyl Oleate, CI 777891 (Titanium -dioxide), helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Cera Alba (Beeswax), Zea Mays (Corn) Starch, Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax, Silica, Euphorbia Cerifera (Candelilla) Wax, Orbignya Oleifera (Babassu) Seed Oil, Squalene, CI 77492 (Iron Oxiden), CI 77491 (ijzeroxiden), CI 77499 (ijzeroxiden), Citrus grandis (grapefruit) schil olie, linalool (*ingrediënten van biologische landbouw).

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt