ECOCHEQUE

Leave-in conditioner spray rozen 250 ml - Urtekram

Natuurlijke verzorging voor gezond en glanzend haar

€ 7,69

Volumekorting
Hoeveelheid Korting U bespaart
2 2% Tot € 0,31
4 5% Tot € 1,54
8 7% Tot € 4,31
Zorgvuldig door Sebio geselecteerd omdat:
Biologisch
Vegan

De Leave-in conditioner spray van Urtekram is verrijkt met rozenextracten en biedt een milde formule die droog haar hydrateert en zacht maakt. Dankzij het toegevoegde hyaluronzuur wordt je haar gezond, zacht en makkelijk doorkambaar. Deze spray is geschikt voor alle haartypes en is 100% vegan, gemaakt met natuurlijke ingrediënten en draagt het COSMOS Organic keurmerk.

  • Geschikt voor alle haartypes
  • Bevat natuurlijke ingrediënten
  • 100% vegan en COSMOS Organic gecertificeerd

Ref: VA035

Deze voedende rozen spray geeft droge lokken op natuurlijke wijze hun glans terug. Verstuif de spray op de lengtes van je haar en laat het drogen. Het product kan zowel op droog als vochtig haar worden gebruikt.

Ingrediënten

Aqua, Aloe Barbadensis Leaf Extract*, Glycerin**, Rosa Damascena Flower Water*, Glyceryl Caprylate, Rosa Damascena Flower Extract*, Pelargonium Graveolens Oil*, Sodium Hyaluronate, Magnolia Officinalis Bark Extract, Distearoylethyl Dimonium Chloride, Cetearyl Alcohol, Polyglyceryl-4 Caprate, Citronellol, Geraniol.

    • Ingrediënt afkomstig van biologische landbouw
  • ** Gemaakt met biologische ingrediënten

Urtekram werd opgericht in 1972 in Kopenhagen als een kleine Scandinavische winkel met een groen hart. Vandaag de dag biedt Urtekram een breed scala aan natuurlijke producten die wereldwijd deel uitmaken van dagelijkse verzorgingsrituelen. Hun hoogwaardige verzorgingsproducten zijn altijd van 100% natuurlijke oorsprong en dragen het COSMOS keurmerk (Ecocert), wat hun toewijding aan duurzaamheid en natuurbehoud onderstreept.

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt