Conditioner BIO voor gekleurd haar met lamsoor 250 ml - Coslys

Natuurlijke bescherming en glans voor gekleurd haar

€ 11,50

4 Items
Volumekorting
Hoeveelheid Korting U bespaart
2 2% Tot € 0,46
4 5% Tot € 2,30
8 7% Tot € 6,44

Deze BIO conditioner van Coslys beschermt gekleurd haar en verlengt de levensduur van de kleur. Verrijkt met lamsoor en immortelle bleue, biedt het krachtige antioxidanten die het haar beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf. De toegevoegde kruidenazijn van lavendel, rozemarijn, salie en tijm maakt het haar glanzend, zacht en makkelijk doorkambaar.

  • Beschermt en verlengt de kleur
  • Maakt het haar glanzend en doorkambaar
  • Kalmeert de hoofdhuid en voedt het haar met biologische ingrediënten
Ref: DB245

Het extract van immortelle bleue uit de Camargue, van nature rijk aan polyfenolen, heeft antioxiderende en antiradicale eigenschappen die beschermen tegen externe agressies en de schadelijke effecten van de zon. Het bloesemwater van reine des prés kalmeert de hoofdhuid dankzij het gehalte aan salicylaten. Dit verzorgingsproduct bevat ook extracten van lavendel, rozemarijn, salie en tijm, verkregen door maceratie in appelazijn. Deze kruidenazijn heeft een conditionerend effect en sluit de haarschubben, waardoor het haar glanzender, zachter en gemakkelijker doorkambaar wordt.

Gebruik: Breng een kleine hoeveelheid conditioner aan op schoon, handdoekdroog haar, verdeel het over de lengtes en vermijd de wortels. Laat 2 minuten inwerken en spoel vervolgens grondig uit met lauwwarm water.

Ingrediënten: Aqua, spiraea ulmaria flower extract* (bloesemwater van reine des prés), cetearyl alcohol (consistentiemiddel), coco-caprylate (emollient), glycerine (plantaardige glycerine), lecithine (plantaardige emulgator), limonium narbonense flower/leaf/stem extract (immortelle bleue extract), aloe barbadensis leaf juice powder* (aloë vera extract), acetum (plantaardige azijn: lavendel, rozemarijn, salie en tijm), lavandula angustifolia flower extract (lavendel extract), rosmarinus officinalis leaf extract (rozemarijn extract), salvia officinalis leaf extract (salie extract), thymus vulgaris flower/leaf extract (tijm extract), sodium cetearyl sulfate (emulgator), olus oil (emollient), xanthaangom (verdikkingsmiddel), parfum (100% natuurlijk), benzyl alcohol (conserveermiddel), citroenzuur (pH-regelaar), dehydroazijnzuur (conserveermiddel), kaliumsorbaat, natriumbenzoaat, linalool, limoneen, geraniol (geurcomponent).

    • Ingrediënt afkomstig van biologische landbouw
  • 99% van de ingrediënten zijn van natuurlijke oorsprong
  • 63% van de ingrediënten zijn afkomstig uit de biologische landbouw

Coslys is een Frans merk dat zich specialiseert in natuurlijke verzorgings- en hygiëneproducten, gemaakt van biologische ingrediënten. Opgericht in 2003, vindt het merk zijn inspiratie in de natuur en streeft ernaar producten aan te bieden die zowel milieuvriendelijk als huidvriendelijk zijn. Alle producten van Coslys zijn gecertificeerd door strenge labels zoals Cosmébio en Ecocert, die garanderen dat ze vrij zijn van schadelijke chemische stoffen. Het assortiment omvat gezichtsverzorging, lichaamsverzorging, haarverzorging en dagelijkse hygiëneproducten, geschikt voor het hele gezin. Coslys kiest voor milde formules, verrijkt met plantaardige actieve ingrediënten, om te voldoen aan de behoeften van de meest gevoelige huidtypes.

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt