ECOCHEQUE

Leave-in conditioner spray kokosnoot 250 ml - Urtekram

Natuurlijke verzorging met exotische kokosgeur voor zacht en glanzend haar

€ 7,69

1 Item
Volumekorting
Hoeveelheid Korting U bespaart
2 2% Tot € 0,31
4 5% Tot € 1,54
8 7% Tot € 4,31
Zorgvuldig door Sebio geselecteerd omdat:
Biologisch
Gemaakt in Europa
Vegan

De Leave-in conditioner spray kokosnoot van Urtekram biedt een exotische geur en een voedende formule die je haar zacht, glanzend en makkelijk doorkambaar maakt. Deze spray is geschikt voor alle haartypes en is volledig vegan. Het product is gemaakt met natuurlijke ingrediënten en draagt het COSMOS Organic keurmerk.

  • Geschikt voor alle haartypes
  • Maakt je haar zacht en gezond
  • 100% vegan en COSMOS Organic gecertificeerd

Ref: HA327

Deze voedende kokosnoot conditioner spray helpt droge lokken op natuurlijke wijze te laten glanzen. Verstuif de spray op de lengtes van je haar en laat het drogen. Het product kan zowel op droog als vochtig haar worden gebruikt. Schudden voor gebruik.

Ingrediënten:

Aqua, Aloe Barbadensis Leaf Extract*, Glycerin**, Coconut Flower Sugar*, Glyceryl Caprylate, Citrus Aurantium Dulcis Peel Oil*, Magnolia Officinalis Bark Extract, Cetearyl Alcohol, Distearoylethyl Dimonium Chloride, Polyglyceryl-4 Caprate, Lactic Acid, Parfum, Limonene.

    • Ingrediënt afkomstig van biologische landbouw
  • ** Gemaakt met biologische ingrediënten

Urtekram werd in 1972 opgericht in Kopenhagen als een kleine Scandinavische winkel met een groen hart. Vandaag de dag biedt Urtekram een breed scala aan natuurlijke verzorgingsproducten die wereldwijd deel uitmaken van dagelijkse verzorgingsrituelen. Alle producten zijn van 100% natuurlijke oorsprong en dragen het COSMOS keurmerk (Ecocert), wat hun toewijding aan duurzaamheid en natuurbehoud onderstreept.

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt