ECOCHEQUE

Anti-roos conditioner brandnetel 180 ml - Urtekram

Natuurlijke verzorging tegen roos voor glanzend en gezond haar

€ 7,63

3 Items
Volumekorting
Hoeveelheid Korting U bespaart
2 2% Tot € 0,31
4 5% Tot € 1,53
8 7% Tot € 4,27
Zorgvuldig door Sebio geselecteerd omdat:
Biologisch
Vegan

Deze Anti-roos conditioner van Urtekram is speciaal ontwikkeld om schilfers te bestrijden en je haar en hoofdhuid in balans te brengen. De plantaardige formule is verrijkt met brandnetel, wilgenbastextract en magnolia-schors extract, die samen zorgen voor een diepe verzorging en revitalisering van het haar. Deze conditioner helpt om je haar glanzend en gezond te houden, terwijl het effectief roos tegengaat.

  • 100% vegan en COSMOS Organic gecertificeerd
  • Zorgt voor gezonde lokken zonder schilfers
  • Bevat biologische ingrediënten

Ref: VA079

Deze brandnetel conditioner draagt het COSMOS Organic keurmerk en is niet getest op dieren. Het product is perfect voor wie op zoek is naar een natuurlijke oplossing voor roos. Masseer de conditioner in je haarpunten en laat het 2 à 3 minuten intrekken voor een optimaal resultaat. Vervolgens grondig uitspoelen.

Ingrediënten:

Aqua, Aloe Barbadensis Leaf Extract*, Glycerin**, Cetearyl Alcohol, Coco-Caprylate, Lecithin, Glyceryl Caprylate, Salix Purpurea Bark Extract*, Urtica Dioica Extract* (brandnetel), Arctium Lappa Root Extract*, Pelargonium Graveolens Oil*, Cupressus Sempervirens Oil*, Citrus Aurantium Bergamia Fruit Oil*, Cymbopogon Nardus Oil*, Sodium Cetearyl Sulfate, Olus Oil, Cetyl Alcohol, Glyceryl Stearate SE, Magnolia Officinalis Bark Extract, Tocopherol, Beta-Sitosterol, Squalene, Parfum, Limonene, Linalool, Citronellol, Geraniol.

    • Ingrediënt afkomstig van biologische landbouw
  • ** Gemaakt met biologische ingrediënten

Urtekram werd in 1972 opgericht in Kopenhagen als een kleine Scandinavische winkel met een groen hart. Tegenwoordig biedt Urtekram een breed scala aan natuurlijke producten die wereldwijd deel uitmaken van dagelijkse verzorgingsrituelen. Alle producten zijn van 100% natuurlijke oorsprong en dragen het COSMOS keurmerk (Ecocert), wat de toewijding aan duurzaamheid en natuurbehoud onderstreept. Urtekram staat bekend om zijn hoogwaardige verzorgingsproducten die volledig vegan zijn en nooit op dieren worden getest.

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt