Katoenen deken Petroleum - Cam Cam Copenhagen

€ 49,00

1 Item

Hoe heerlijk is het om je kleintje onder te dekken met zijn of haar favoriete dekentje. Lekker zacht, geborgen en uit zacht organische materialen. Dit vierkant babydeken in frisse pretroleum blauwe kleur is gemaakt uit streelzachte tetrastof. Ideaal geboortegeschenk of cadeau om te geven bij een doopsel. Het is een dekentje om onder te liggen, om mee te knuffelen of te koesteren.

Ref: CAM153

De Cam Cam babydekentjes uit zachte tetra zijn zacht, licht en toch warm. Ze zijn gemaakt van 4 laags, ademend tetra-katoen met het GOTS-label en verkrijgbaar in een reeks stijlvolle kleuren die perfect passen bij de rest van je kamertjes. De tetrastof is lekker licht en toch warm. Het vierkant dekentje is minimalistisch en heeft toch een hoog knuffelgehalte - zeker voor kleintjes die verzot zijn op hun knuffeldoekjes - ideaal om zowel binnen- als buitenshuis te gebruiken. Ook verkrijgbaar in andere mooie kleuren.


  • Afmetingen: 100 x 100 cm
  • Materiaal: 100% organisch katoen met GOTS label
  • Wasadvies: wassen op 30°C, niet geschikt voor de droogtrommel, milde zeep gebruiken

CAM CAM COPENHAGEN maakt tijdloos en poëtisch design textiel. Traditioneel en hedendaags design worden gecombineerd om producten te creëren die duurzaam zijn en met veel plezier door verschillende generaties gebruikt kunnen worden. Cam Cam Copenhagen gelooft dat hun producten sereen en harmonieus moeten zijn als contrast voor het drukke alledaagse leven vol afleidingen.

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt