Biokatoenen tetradeken - Speckles olive

€ 23,96

-20%

€ 29,95

2 Items

Met zijn groene kleur en katoenen textuur biedt dit tetra babydekentje een heerlijk gevoel van allround comfort. Het is bijzonder zacht voor de gevoelige babyhuid en ideaal om thuis, in de wandelwagen of in de gezinsauto onder te kruipen.

Het omkeerbaar dekentje heeft een bedrukking op de voorkant en een effen achterkant. Mooi, zacht én multifunctioneel!


Vind dit product bij Sebio, uw ethische, ecologische en duurzame webshop. Ontdek ook een selectie van andere duurzame, lokale en ecologische artikelen om samen een groenere wereld op te bouwen.
Ref: LSG914

Tetradeken Speckles Olive is veelzijdig en kan gebruikt worden als aankleedkussen, kruipdeken, warme omslagdoek, inbakerdoek of gewoon om onder te liggen. De meerlaagse katoenen stof geeft het dekentje zijn elegante structuur en voelt zacht en luchtig aan. De stof is ademend en wordt met elke wasbeurt zachter.

Dit dekentje komt uit de Terry & Muslin Wear-collectie van Lässig. Deze collectie bevat stijlvolle kleertjes en musthaves gemaakt uit biologisch katoenen tetrastof. Superzacht, soepel en comfy om in te wandelen, spelen en chillen.

Materiaal: 100% biologisch katoen - GOTS-gecertificeerd
Afmetingen: 75 x 100 cm
Wasadvies: normaal wasprogramma 60 °C

_

Het Duitse merk Lässig is een echte musthave voor jonge ouders om te ontdekken. Ze hebben niet alleen een heerlijke zomercollectie voor aan het strand of zwembad maar ook echt handige baby essentials om elke dag te gebruiken en geniet van te hebben. Neem een kijkje naar de volledige collectie om jouw favorieten te ontdekken.

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt