Roll-on deodorant Citrus - Weleda

Natuurlijke deodorant met essentiële oliën, zonder aluminiumzouten

€ 7,49

38 Items
Volumekorting
Hoeveelheid Korting U bespaart
2 2% Tot € 0,30
4 5% Tot € 1,50
8 7% Tot € 4,19
Zorgvuldig door Sebio geselecteerd omdat:
Biologisch
Vegan

De Weleda Citrus 24h Deodorant Roll-On biedt je een langdurige, natuurlijke frisheid gedurende de hele dag. Deze 100% natuurlijke en biologische deodorant respecteert het natuurlijke transpiratieproces terwijl het je 24 uur lang effectief beschermt tegen onaangename geurtjes. Dankzij de handige roll-on applicator trekt de deodorant snel in zonder een plakkerig gevoel achter te laten op de huid.

  • Natuurlijke bescherming gedurende 24 uur: Werkt effectief tegen geurtjes terwijl het natuurlijke transpiratieproces wordt gerespecteerd.
  • Frisse en energieke geur: Gemaakt met natuurlijke essentiële oliën, waaronder citroen en exotische verbena (Litsea cubeba), voor een sprankelend frisse geur.
  • Zonder aluminiumzouten: Verstopt de poriën niet, waardoor je huid natuurlijk kan blijven ademen.

Ref: WA025

Gebruik: Aanbrengen op schone, droge oksels. Kan direct na het scheren van de oksels worden gebruikt. Biedt 24 uur bescherming tegen ongewenste geurtjes en zorgt voor een frisse en energieke geur.

Ingrediënten:
Water (Aqua); Alcohol²; Triethyl Citrate; Glycerin; Limonene¹; Fragrance (Parfum)¹; Sodium Caproyl/Lauroyl Lactylate; Citrus Limon (Lemon) Peel Oil²; Glycyrrhiza Glabra Root Extract²; Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Water²; Acacia Senegal Gum; Xanthan Gum; Citric Acid; Phytic Acid; Linalool¹; Citronellol¹; Geraniol¹; Citral¹; Eugenol¹; Coumarin¹; Farnesol¹.

¹ Afkomstig van natuurlijke essentiële oliën
² Afkomstig van biologische teelt


Weleda is al meer dan 100 jaar een pionier op het gebied van natuurlijke en biologische huidverzorging. Het merk staat bekend om zijn inzet voor duurzaamheid en ethische productie. Weleda's producten zijn geïnspireerd door de natuur en worden ontwikkeld met respect voor mens en milieu. Elk product is met zorg samengesteld om de natuurlijke balans van de huid te ondersteunen en te verbeteren. Ontdek de kracht van de natuur met Weleda, waar welzijn en duurzaamheid hand in hand gaan.

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt