ECOCHEQUE

Poetsdoeken uit BIO katoen pack van 2 - Anotherway

Zacht en absorberend | 24 x 24 cm | Gemaakt in Portugal

€ 10,95

3 Items
Volumekorting
Hoeveelheid Korting U bespaart
2 2% Tot € 0,44
4 5% Tot € 2,19
8 7% Tot € 6,13
Zorgvuldig door Sebio geselecteerd omdat:
100% van natuurlijke origine
Milieuvriendelijke verpakking
Gemaakt in Europa
Herbruikbaar
Zonder chemicaliën
Frans merk

Ontdek deze set van 2 reinigingsdoekjes van 100% biologisch katoen van het Franse merk Anotherway, vervaardigd uit natuurlijke materialen, zonder enige plastiekafval en ultra-absorberend! Een multifunctioneel reinigingsdoekje met twee zijden, een kant van lussenstof voor absorptie en een kant van honingraatstof voor een lichte scrubbeurt. Dit ecologische doekje is ongeveer 1,2 keer meer absorberend dan een synthetisch microvezeldoekje. De mooie kleuren zullen een frisse toets aan uw keuken of wasruimte geven.

Ref: AY014

Deze set van biologische katoen doekjes is ideaal voor een effectieve en milieuvriendelijke reiniging. Verkrijgbaar in twee elegante kleuren, combineert hij praktisch nut met een eco-vriendelijk design voor al uw oppervlakken. De set bevat een groen doekje en een koraalrood doekje.


  • Gebruik : Gebruik het biologische katoen doekje om al uw oppervlakken te reinigen. Het is compatibel met alle ecologische schoonmaakmiddelen, inclusief de multi-usage tabletten van AnotherWay. Voor een beter resultaat, gebruik een doekje voor het reinigen en houd de andere droog om schone oppervlakken af te drogen. Was uw doekjes na gebruik in de wasmachine op maximaal 60 °C. Als u witte azijn gebruikt, verdun deze dan (1 deel azijn op 5 delen water) en spoel het doekje goed uit na gebruik, omdat azijn de vezels kan beschadigen.
  • Afmetingen : 24 x 24 cm.
  • Certificeringen : GOTS en Oeko-Tex 100 gecertificeerd.
  • Herkomst : Ontworpen in Frankrijk, vervaardigd in Portugal.
  • Samenstelling : 100% natuurlijke katoen uit biologische landbouw. 100% volledig natuurlijke oorsprong.

Anotherway is een innovatief Frans merk dat ons dagelijks leven revolutioneert door duurzame alternatieven voor wegwerpproducten aan te bieden. Opgericht in 2018, heeft het merk als missie om afval te verminderen en een milieuvriendelijke levensstijl te bevorderen. Het biedt een assortiment eco-vriendelijke producten, variërend van herbruikbare voedselverpakkingen tot plasticvrije shampoopastilles. De producten van Anotherway worden lokaal in Marseille vervaardigd en zijn ontworpen om praktisch, effectief en milieuvriendelijk te zijn, met een combinatie van eenvoud en prestatie. Gecertificeerd door veeleisende labels, garandeert het merk natuurlijke ingrediënten die veilig zijn voor de gezondheid!

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt