Draagdoek - Olifant grijs en licht grijs

€ 85,00

1 Item

De draagsjaal JPMBB is bijzonder praktisch en veilig. Door op voorhand een knoop in de sjaal te maken kunt u de baby er vervolgens in installeren. Om de baby simpelweg snel na de geboorte mee op pad te nemen. Er bestaan verschillende posities om de baby vooraan, langs uw zij of op uw rug te dragen. U behoudt uw eigen autonomie en blijft in nauw contact met uw kind. Dankzij de draagsjaal Je Porte Mon Bébé, kunt u de pasgeborenen in een fysiologische positie dragen die zijn ontwikkeling en noden in acht neemt.

Vanaf 3.5 kg tot 14 kg – 4.90m op 70cm in lengte – Draagsjaal van 95% katoen en 5% Elasthaan – Kleuring en behandeling zonder zware metalen, Oeko-tex 100. Draagsjaal met 2 jaar garantie (behalve op naaiwerk) – wassen in machine op 30°C, niet in de droogkast.

Ref: JP123

De rekbare draagdoeken van het Franse Je Porte Mon Bébé (JPMBB) zijn dicht geweven, waardoor ze extra veel stevigheid en ondersteuning bieden. Iedere draagdoek is tweekleurig. Het gedeelte in de contrastkleur is open aan de bovenkant. Je kan er bijvoorbeeld een spuugdoekje in steken, zodat je het altijd bij de hand hebt. 

Een JPMBB rekbare draagdoek is 5m. lang en 70 cm. breed. Het is een standaardmaat , die elke ouder kan dragen. Als je erg klein bent hebt je meer stof over, die je kan wegwerken door het rond je middel te slaan en de knoop aan de voorkant te maken.

  • 95% katoen en 5% spandex.
  • Vrij van schadelijke verfstoffen
  • Machinewasbaar

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt