Draagdeken alle weer

€ 41,97

-30%

€ 59,95

8 Items

Met het MaM® ALL WEATHER BABYWEARING COVER draagdeken kiest u voor een eerder licht deken dat het hele jaar lang gebruikt kan worden. Het deken bestaat langs de buitenkant uit microvezel, langs de binnenkant uit polaire fleece en beschikt over een waterafstotende laag (>5000mm) die ook wind weert. Uw baby is beschermt tegen weer en wind in deze cover. Combineer het MaM® ALL WEATHER BABYWEARING COVER draagdeken met een warme laag binnenin bij koud weer.

Ref: PB930
  • Het MaM® ALL WEATHER BABYWEARING COVER draagdeken is een lichtere versie van de 4-SEIZOENEN DELUXE.
  • Het draagdeken wordt gemakkelijk op de buik of rug geinstalleerd en beschikt vooraan over een zak om uw handen in te verwarmen en de baby te knuffelen indien de zak vooraan gedragen wordt.
  • Dankzij een sluitriem kunt u het deken aanpassen aan de hals van de baby en rond de benen, om het tegen agressies buiten de draagzak te beschermen.
  • Het draagdeken wordt geleverd met een muts met een grote boord (“South Western Style”) die aanpasbaar is voor de baby. De pet kan losgemaakt en apart gebruikt worden. De grote boorden van de pet bedekken de hals van de baby en beschermen het goed tegen zonnestralen en regen.
  • Het draagdeken wordt best van 0 tot 2 jaar oud gebruikt (de muts kan tot ongeveer 5 jaar oud gebruikt worden).

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt