Peekaboo drinkbeker - Croco - Blue

€ 14,96

4 Items

Kiekeboe het is tijd voor een drankje! Croco gluurt uit de onderkant van de siliconen blauwe beker, klaar om de kleintjes te helpen hun eerste slokjes te nemen. De beker met twee handvatten heeft de perfecte maat en het perfecte gewicht voor kleine vingers om comfortabel vast te houden.

Kleine kindjes kunnen makkelijk zelf leren drinken uit deze open beker - ontdek Croco op de bodem van de beker en voel de schubben van de krokodil op het handvat. Super cute!

Ref: HRS164

Peekaboo drinkbeker Croco blue van Done by deer is super handig om vast te nemen dankzij het dubbele handvat en lekker uit te drinken. Deze beker uit duurzaam siliconen is verkrijgbaar in verschillende kleurtjes en maken elk drinkmoment fijner.

Leuk weetje: De Peekaboo drinkbeker komt in een mooie geschenkdoos die versiert is met de bekende Deer Friends en waar je kapoen zelf op mag kleuren. Heerlijk!

Materiaal: 100% voedselveilig siliconen
Gebruiksadvies: mag in de vaatwasser en ook geschikt voor de microgolfoven of vriezer, veilig bij temperturen van -40°C tot 240°C

Afmetingen: Ø 7 x 6,5 cm hoog
Inhoud: 170 ml

_

DONE BY DEER is op en top Scandinavisch kindermerk gecreëerd door Helene Hjorth. De collectie van Done by Deer zijn stijlvol, cute en gemaakt om de ontwikkeling van kinderen te stimuleren. Van kinderservies over knuffels tot bedlinnen met unieke grafische print, kijk/speel/droom jij mee?

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt