Konjacspons - Biologisch afbreekbaar
CV016

€ 6,50

10 Items

Je bent nog niet ingelogd

100% natuurlijke en plantaardige exfoliërende spons gemaakt van de Aziatische Konjac plant. Reinigt en verwijdert op milde wijze dode huidcellen en is geschikt alle huidtypes, ook de gevoelige huid.  

Inhoud: 1 stuk

 

Deze plantaardige spons:

 ​​is 100% natuurlijk

 werd gemaakt in Frankrijk

 is veganistisch en niet getest op dieren

Eco-pluspunten van dit product
Artisanaal
Gemaakt in Frankrijk
Animal friendly
Vegan
Frans merk

Composteerbaar reinigingsspons voor het gezicht die op milde wijze dode huidcellen verwijdert.

Clémence et Vivien is een jong eco merk dat natuurlijke (dagelijkse) verzorgingsproducten maakt in Frankrijk. Altijd met een onberispelijke, innovatieve en plantaardige samenstelling die 100% cruelty free is. Zowel hun overvette zeep, deodorant balsems als voedende verzorging heeft een heerlijke natuurlijke geur die je de hele dag een fris gevoel geeft.

Een droge konjacspons is klein en hard en wordt zacht door hydratatie.Wanneer je de spons voor het eerste gebruikt of wanneer deze volledig is opgedroogd, dompel je de spons een paar minuten in een kom water om te hydrateren. Knijp vervolgens het overtollige water uit (zonder de spons te draaien, maar tussen de vlakke hand) en ze is klaar voor gebruik.

Maak uw gezicht schoon door te masseren in draaiende beweging om dode cellen voorzichtig te exfoliëren. Reinig de spons vóór elk gebruik voorzichtig en wring zachtjes. Combineer indien nodig met een milde zeep.

Na 9 tot 12 weken gebruik zal deze biologisch afbreekbare konjac-spons geleidelijk aan afbrokkelen en moet je deze vervangen door een nieuw.

100% plantaardige Konjac vezels

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt