Voedingskussen uit spelt - Grote maat

Kussen uit biologisch katoen met ritssluiting voor de vulling

€ 79,95

3 Items

Het borstvoedingskussen uit spelt is een belangrijke metgezel tijdens alle momenten van uw leven, voor groot en klein: zwangerschap, borstvoeding, relaxatie, de baby laten rusten, zich even leggen met een goed boek, etc... Opgepast, dit kussen is afgeraden voor personen die allergisch zijn aan grassen. MAAT: 170cm.

  • Tijdens de zwangerschap zal het kussen in spelt uw buik en rug (indien nodig) ondersteunen, zodat u een positie vindt die u verlost van ongemakkelijkheden.
  • Na de geboorte van de baby wordt het de ideale ondersteuning voor een comfortabele en ontspannen borstvoeding. Dankzij deze betere positie zal uw borstvoeding vanzelf gaan in ideale omstandigheden. Op deze manier zal u een spleet voorkomen, die meestal door een verkeerde houding tijdens de voeding wordt veroorzaakt.
  • Vanaf de baby groeit zal het kind ermee kunnen spelen, zich erop te rusten leggen en zelfs langzaamaan zijn zitpositie verbeteren. Later zal het kussen voor de nodige ontspanning zorgen, als kussen op bed of in de zetel dan.

 
De overtrek in BIO KATOEN (gemengde kleuren) is apart verkrijgbaar ! U kan bijpassende hoes vinden door hier te klikken.

Ref: PO053COUS

De overtrek in BIO KATOEN (gemengde kleuren) is apart verkrijgbaar . De bekleding kan worden veranderd – om de krachten van spelt niet te verliezen, hernieuwt u best de bekleding elke 2 jaar.

Speltgraan is een voorouder van graan. Men vermeldt het zelfs in de bijbel en ook de Galliërs consumeerden spelt. Door zijn oogst geeft het een zwak rendement. Speltgraan wordt biologisch geteelt en door zijn natuur verdraagt het geen enkele toevoeging van mest. Daardoor is het rendement vrij zwak en dat is de reden dat spelt lang geleden werd ingeruild voor graan en diens grotere winst. Daarentegen heeft spelt wel een enorme rijkdom aan proteïnen, magnesium, ijzer, zink, koper en wordt spelt perfect getolereerd door glutenintolerante mensen. Spelt voedt het lichaam met maar liefst acht aminozuren die essentiëel zijn voor het organisme.

Als hoofd- of kantkussen is spelt erkend voor zijn comfort en relaxatie. De hoge houding aan silicium helpt rugpijnen te verzachten. Dit speltkussen zal uw lichaam perfect ondersteunen, in goede en slechte tijden. De speltbaal reguleert de vochtigheid en bewaart de lichaamswarmte die ze beetje bij beetje teruggeeft.

De kleuren van de overtrek variëren (u kunt uw voorkeur aangeven als boodschap bij de bestelling en wij zullen daaraan proberen te voldoen, maar wij kunnen geen enkele garantie geven, omdat wij de kleuren zelf niet kunnen kiezen bij de leveraar).

  • Voedingskussen met de hand wassen
  • De overtrek kan in de wasmachine op 40°C
  • Chloor en alle afgeleiden van chloor zijn verboden
  • Bewaar het kussen droog en verlucht het geregeld

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt