Bijtring - vanaf de geboorte

€ 10,95

Zorgvuldig door Sebio geselecteerd omdat:
Frans merk

Deze natuurlijke bijtring van Sophie de Giraf wordt een succes bij je kleintje. Met de verschillende vormen en reliëfs bijt je kleine maar wat graag op dit speeltje. Het is super gemakkelijk vast te pakken door de handige vorm.

Verpakt in een mooie geschenkdoos zodat je het ook perfect als cadeau kunt aanbieden.

Materiaal: 100% natuurlijk rubber

 

Deze bijtring: 

 is gemaakt van 100% natuurlijk rubber

 is een succes bij iedere baby door zijn aantrekkelijke vorm en reliëfs

 is gemaakt uit gezond, natuurlijk materiaal van het sap van de rubberboom.

Ref: CS015

Sophie de Giraf So'Pure bijtspeentje is gemaakt uit een gezond, natuurlijk, zacht en soepel materiaal afkomstig van het sap van de rubberboom. Je kleintje kan op de verschillende onderdelen om in te bijten: oren en hoorns van Sophie de Giraf, voor- en achterkant speentje, al naar gelang de verschillende stadia van het doorkomen van de tanden of de aard van de pijn.

Slim detail: de gebogen vorm van de speen past perfect in de mond en tegen het gehemelte van baby. Met een geribbelde zijde om de pijn te verlichten aan de doorkomende tandjes en een zijde met afgeronde puntjes om het pijnlijke tandvlees te verlichten.

Natuurlijk rubberen speelgoed kun je makkelijk proper maken met een licht vochtig doekje en een beetje milde zeep. Speel- en bijtspeelgoed van natuurlijk rubber mag je nooit steriliseren of in de vaatwasser reinigen.

Uiteraard willen we het beste voor onze baby en voor de planeet. Met de So'Pure-collectie van Sophie de Giraf kies je voor natuurlijke producten uit ecologische materialen die volledig veilig én super leuk zijn voor jouw kleine hartendief.

Materiaal: 100% natuurlijk rubber

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt