Iriswortel

PO021

€ 18,99

6 Items

Je bent nog niet ingelogd

Wanneer een baby tandjes krijgt, is het tandvlees vaak wat gezwollen en de meeste kindjes vinden dat pijnlijk. Baby's stoppen dan voortdurend dingen in hun mond en kauwen erop, omdat ze op zoek zijn naar iets dat de pijn verzacht. De iriswortel is dan ideaal, omdat het een beetje rubberachtig aanvoelt en dat het doorkomen van de tandjes bevordert.

Er kunnen geen stukjes afbreken en de wortel kan niet afbrokkelen. Om maximale hygiëne te garanderen, is de iriswortel vastgemaakt aan een katoenen touwtje (Sekem Demeter). Hang de wortel nooit rond de hals van uw kindje, in het touwtje zijn speciaal knoopjes gemaakt zodat dit ook niet mogelijk is. Wel kan u het touwtje aan de stoel of het bedje van uw kindje hangen. Geef uw kindje gewoon zijn wortel in de hand en u zal merken dat hij meteen weet wat hij ermee moet doen. Slechts enkele seconden sabbelen op de iriswortel is al voldoende om de pijn te verzachten door het vrijkomen van specifieke actieve stoffen. Hou uw kindje wel steeds in de gaten als hij aan het knabbelen is op de iriswortel. Deze oude remedie uit de tijd van onze grootouders is volledig natuurlijk.

Beschikbaar per stuk.

Na gebruik kan u de wortel best gewoon laten drogen op kamertemperatuur. Als de wortel vuil is, dompelt u hem gedurende een aantal seconden onder in kokend water. Geef hem daarna niet meteen aan uw kindje, want dan loopt het risico zich te verbranden en is de wortel ook minder werkzaam. Om de pijn te verzachten is de wortel best gewoon op kamertemperatuur, dus u hoeft hem dus niet in de koelkast te bewaren.

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt