Bijtring Après la pluie - Moulin Roty

€ 12,72

-20%

€ 15,90

1 Item
Zorgvuldig door Sebio geselecteerd omdat:
Frans merk

Hoe mooi is dit regenboog bijtspeeltje? Ideaal voor het verlichten van het tandvlees van je baby tijdens het doorkomen van tandjes. Het zachte natuurrubber is veilig voor je kindje om op te bijten. Deze ring is ook leuk om mee in bad te spelen. Het heeft geen gaatjes om te voorkomen dat vuil zich binnenin ophoopt.

Ref: MRO281

Veilig voor je baby, deze bijtring van natuurlijk rubber uit de collectie Après la pluie is ook heel gemakkelijk vast te pakken door kleine handjes. Zonder gaatjes, zodat er geen vuil kan ophopen aan de binnenkant, blijft het een speelgoed dat zowel hygiënisch als schattig is.


  • Leeftijd : vanaf de geboorte
  • Afmetingen : 7 cm
  • Materiaal : 100% natuurlijk rubber
  • Onderhoud : handwas met water en zeep. Niet op een vochtige plaats bewaren.

Welkom in de magische wereld van Moulin Roty! Sinds 1972 betovert dit Franse merk jong en oud met zijn originele en poëtische creaties. Ontdek schattige knuffels, fantasierijke spelletjes en charmante decoraties, allemaal ontworpen met oog voor detail en een vleugje dromerigheid. Elk product van Moulin Roty is een betoverende reis in een wereld van zachtheid en creativiteit, perfect om de zintuigen van kinderen te prikkelen en een vleugje magie aan hun dagelijks leven toe te voegen. Met Moulin Roty wordt elk moment een wonderlijk avontuur!

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt