Vos bijtring Le Voyage d'Olga - Moulin Roty

€ 12,72

-20%

€ 15,90

1 Item
Zorgvuldig door Sebio geselecteerd omdat:
Frans merk

Komen de eerste tandjes van jouw baby door? Dan helpt dit vosje graag het tandvlees verlichten. Het zachte natuurrubber is veilig voor jouw baby om op te bijten. Deze ring is ook leuk om mee in bad te spelen. Het heeft geen gaatjes om te voorkomen dat vuil zich binnenin ophoopt.

Ref: MRO293

Veilig voor je baby, deze bijtring in de vorm van een gans van natuurlijk rubber uit de collectie Le voyage d'Olga van Moulin Roty is ook heel makkelijk vast te pakken door kleine handjes.


  • Leeftijd : vanaf de geboorte
  • Afmetingen : 8 cm in diameter
  • Materiaal : 100% natuurlijk rubber
  • Onderhoud : handwas met water en zeep. Niet op een vochtige plaats bewaren.

Welkom in de magische wereld van Moulin Roty! Sinds 1972 betovert dit Franse merk jong en oud met zijn originele en poëtische creaties. Ontdek schattige knuffels, fantasierijke spelletjes en charmante decoraties, allemaal ontworpen met oog voor detail en een vleugje dromerigheid. Elk product van Moulin Roty is een betoverende reis in een wereld van zachtheid en creativiteit, perfect om de zintuigen van kinderen te prikkelen en een vleugje magie aan hun dagelijks leven toe te voegen. Met Moulin Roty wordt elk moment een wonderlijk avontuur!

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt