Bijtring - Vlinder

€ 16,76

-20%

€ 20,95

8 Items

Het schattige grijpspeelgoed van natuurlijk rubber en de grijpspeeltjes van biokatoen, prikkelen alle zintuigen van je baby en zijn welgekomen bij het doorkomen van de eerste tandjes.

Geschikt voor baby's vanaf 4 maanden.


Vind dit product bij Sebio, uw ethische, ecologische en duurzame webshop. Ontdek ook een selectie van andere duurzame, lokale en ecologische artikelen om samen een groenere wereld op te bouwen.
Ref: LSG524

Bijtring Vlinder is een schattig stuk grijpspeelgoed van natuurlijk rubber uit de Garden Explorer-collectie van LÄSSIG, verkrijgbaar in twee verschillende designs en ideaal om de zintuigen van je baby te stimuleren. De bijtring van natuurlijk rubber ondersteunt niet alleen de baby bij het doorkomen van de tandjes, maar ook de tastzin, het zicht en de observatie vanaf 4 maanden.

Met zijn babyvriendelijke formaat en lichte gewicht, past dit bijtspeeltje perfect in mini handjes en nodigt hij je baby uit om te grijpen, te bijten en te voelen. Natuurlijk rubber heeft een unieke geur. Het is een natuurlijk, veilig materiaal en stelt baby's in staat hun kleine grijpspeeltje onmiddellijk te herkennen.

Materiaal ring: natuurrubber - de hangers zijn gemaakt van 100% biologisch katoen met een vulling van 80% biologisch katoen en 20% polyester
Afmetingen: 7,5 x 7,5 cm

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt