Etherische olie - Patchouli

PR035

€ 6,50

12 Items

Je bent nog niet ingelogd

100% pure etherische patchouli olie. Deze essentiële olie heeft een warme geur die vaak gebruikt wordt in parfum maar heeft daarnaast ook therapeutische eigenschappen die invloed hebben op de bloedsomloop in de aders en lymfvaten. 

Inhoud: 5 ml

 

Deze essentiële pogostemon cablin olie:

 ​is 100% natuurlijk

 werkt ontstekingwerend

 is afkomstig uit Indonesië

Essentiële patchouli olie met een karakteristieke kruidige geur, ontstekingswerende eigenschappen en een natuurlijke therapeutische invloed op de bloedsomloop in de aders en lymfvaten. 

Pranarôm maakt sinds 1991 wetenschappelijke en medische aromatherapie. Altijd van onberispelijke kwaliteit en bij voorkeur met biologisch gecertificeerde grondstoffen. PRANA betekent levensgeest of levenskracht en ARÔM komt van aromaat (plantaardige geurende materie). In hun reeks vernieuwende zelfzorg- en gezondheidsproducten vormt de kracht van essentiële oliën, planten en kruiden altijd de basis voor een snellere, serene genezing of momenten van rust en welzijn.  

Niet aanbevolen tijdens de zwangerschap, bij het geven van borstvoeding of bij kinderen onder 3 jaar. Niet meer innemen dan de aanbevolen dosering. Huidirritatie bij onvermengd gebruik is mogelijk. Op een droge, koele plek uit het licht bewaren buiten het bereik van jonge kinderen. De aanbevolen dosering niet overschrijden. 

2 druppels 3x per dag op een neutrale drager (honing, rietsuiker of plantaardige olie).

Voor DIY patchouli parfum: 5 druppels CGEO Patchoeli + 1 druppel CGEO Patagonia spar (Pinus ponderosa) + 1 druppel CGEO Pompelmoes + 100 druppels Jojobaolie.

Orale inname: ++
Gebruik op de huid: ++++
Lucht verspreiding: ++++
+++++ = Ten zeerste aangeraden

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Ondersteuning en transparantie

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt