ECOCHEQUE

Premichèvre 1: biologische geitenmelk - 600 g

€ 19,49

8 Items
Volumekorting
Hoeveelheid Korting U bespaart
2 2% Tot € 0,78
4 5% Tot € 3,90
8 7% Tot € 10,91
Zorgvuldig door Sebio geselecteerd omdat:
Biologisch

uniek op de markt, Premichèvre® 1er Age is de eerste babymelk op basis van geitenmelk. Je baby zal smakken op deze geitenmelk die hem ook vitamines, mineralen en sporenelementen zal bieden die hij nodig heeft. Premichèvre® 1er Age is een infantiele voorbereiding op basis van geitenmelk bedoeld voor geboorte -zuigelingen tot de leeftijd van 6 maanden. De formule is geschikt voor het dekken van voedingsbehoeften, pasgeborenen en zuigelingen, in eiwitten, essentiële vetzuren: Omega 3 en 6, vitamines en mineralen. Deze melk bevat bifidus.

bevat: 600 g

Ref: MV307
  • 100% Origin France
  • Met palmolie!
  • Premichèvre® 1e leeftijd is geschikt voor het voeren van baby's van 0 na 6 maanden Als onderdeel van een exclusief dieet.
  • Premichèvre® is de eerste babymelk gebaseerd op geitenmelk.
  • Premichèvre® voldoet aan de 2013/46 richtlijn/EU van de Commissie 08/ 28/2014 De 2006/141/CE -richtlijn wijzigen

Premichèvre® 1st Age bevat niet:

  • lactoserum / li>
  • d? Palmolie
  • van gluten
  • d? AROMAS toegevoegd

De organische kant bij premibio: < /Strong>

  • Van biologische landbouw.
  • Vitamine E, calcium en magnesium zijn allemaal drie natuurlijk zodat ze beter worden geassimileerd. .

Bereidingsadvies:

Premichèvre 1er Age is een compleet voedsel dat alleen de toevoeging van water vereist Geschikt voor jonge kinderen zoals hieronder aangegeven:

Bereid de fles bij voorkeur vlak voor het werk. Was altijd uw handen voordat u de fles voorbereidt. Zorgvuldig schone fles, fopspeen en ring. Giet de benodigde hoeveelheid water in de gesteriliseerde fles (weinig gemineraliseerd water of van een gekookte bron of water), bij kamertemperatuur of op de loer op de loer bij 40 ° C maximaal. li> Voeg het aantal maatregelen toe dat overeenkomt met de hoeveelheid water (zie de doseringstafel), niet verpakt en mager. Sluit de fles Met de ring en schud het totdat het poeder volledig is opgelost. Voordat u de fles geeft, regelt u de temperatuur door een paar druppels aan de binnenkant van uw pols te gieten. Na het voeden , bewaar de rest van de voorbereiding niet en maak de fles en accessoires zorgvuldig schoon.

behoud:

    • Li> Keep op een droge en frisse plaats. Sluit het zakje na gebruik.
      Verpakking: 600 g doos.

Gele gepoederde geitmelk (38%), maltodextrine van maïs *, groenteolie *(zonnebloem*, kokosnoot*, raapzaad*), lactose van geitenmelk*, docosahexaeenzuur (DHA) van plantaardige oorsprong (Schizochytrium sp.).

Mineralen: carbonaatcalcium, magnesiumoxide, ijzersulfaat, IJzerfumaraat, zinksulfaat, kopersulfaat, mangaansulfaat, natriumchloride, natriumseleniet, kaliumjodide. Vitamines: A (retinolacetaat), D2 (ergocalciferol), E (-tocoferol), K1, B1 (thiamine chloorhydraat), B2 (riboflavine), C (natriumascorbaat), B3 (Niacine), B6 ??(pyridoxine), B12 (cobalamine), B5 (calcium pantothenaat), B8 (biotine), B9 (foliumzuur).
*100% van de landbouwingrediënten wordt gekweekt volgens de methoden van organische landbouw. ??

verdeling Gecertificeerd door Qualisud, 6 Rue Georges Bizet, 47200 Marmande, Frankrijk

(2) Le? Sugar? overeenkomend met lactose van nature aanwezig in zuivelproducten.
Zonder toegevoegd sucrose.

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt