Bio opvolgmelk met koemelk N°2 - 6-12 maanden - 900 g
VD005

€ 21,90

11 Items

Je bent nog niet ingelogd

Een 100% Franse biologische opvolgmelk die speciaal gemaakt is voor de voedingsbehoeften van baby's van 6 tot 12 maanden. Palmolievrij en samengesteld met calciumrijke biologische koemelk. Een bron van 11 vitamines en 5 mineralen, bifidus en DHA (omega 3) voor essentiële vetzuren. Een gezonde melk om de groei van je baby te ondersteunen.

Inhoud: 900 g
Leeftijd: 6-12 maanden

 

De Junéo N°2 zuigelingenmelk

 is veilig verpakt zonder BPA, BPS en ftalaten

 is gecertificeerd biologisch

 is gemaakt in Frankrijk

Eco-pluspunten van dit product
Biologisch
Animal friendly
Gemaakt in Frankrijk
Zonder palmolie
Frans merk

Belangrijk: Deze JUNÉO-opvolgmelk is geschikt voor jonge kinderen van 6 tot 12 maanden die geen borstvoeding krijgen, als onderdeel van hun voeding. Het kan de eerste zes levensmaanden niet worden gebruikt als vervanger van moedermelk. De beslissing om aanvullende voeding te gebruiken mag alleen worden genomen op medisch advies en is afhankelijk van de specifieke behoeften van het kind voor zijn/haar groei en ontwikkeling.

Omdat Junéo biologische melk gebruikt, kan dit met de seizoenen veranderen. Lichte variaties in smaak en kleur van het poeder zijn daardoor mogelijk.

  • De fles niet in de microgolfoven opwarmen. Steriliseer voor elk gebruik de fles en het speentje. Was je handen goed.
  • Giet water (lauw of op kamertemperatuur) in de fles en voeg het aantal schepjes toe dat overeenkomt met de hoeveelheid water (zie tabel op de verpakking).
  • Even goed schudden en dan is de groeimelk klaar.
  • Sluit na het openen van de doos het deksel en bewaar Junéo koel en droog. Maximaal 3 weken na opening gebruiken. Bewaar de groeimelk niet. Het moet na de bereiding worden geconsumeerd. Elke onjuiste bewaring of bereiding van het product kan risico's voor de gezondheid van jouw baby opleveren.

Maltodextrine *, MAGERE KOEMELK * 32% (Frankrijk), plantaardige oliën * (kopra *, zonnebloem *, raapzaad *), LACTOSE *, DHA, Cysteïne. Vitaminen: E (van natuurlijke oorsprong), A, D, K1, C, B1, B2, B5, B6, B9, PP. Mineralen: kopersulfaat, zinksulfaat, ijzerpyrofosfaat, mangaansulfaat, kaliumjodaat, natriumseleniet, carnitine, bifidus.

* van biologische landbouw.

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt